Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html05
Ιουλ
Με εμπιστοσυνη στον εαυτο σου
Από signingstar

Το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης από το Λέοντα και του Δία από τον Τοξότη την Παρασκευή 5 Ιουλίου φαίνεται να ευνοεί τους/ις εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης), προσφέροντας την ευκαιρία για να ακουστούν, να φανούν ή απλά να περάσουν στιγμές που συμβαδίζουν με την ανάγκη τους για διασκέδαση και απόλαυση. 

Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που έχεις κατά νου, αποφεύγοντας να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που καταφέρνουν να σου προκαλέσουν αναστάτωση και περιορισμούς. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην εμπλακείς σε καταστάσεις που είναι φανερό πως θα μπορούσαν να σε εγκλωβίσουν σε συστήματα που σε τρομάζουν, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να αποφύγεις να ακούς όλα τα λεγόμενα που υπάρχουν γύρω σου. Φρόντισε να κοιτάζεις πάντα τη μεγάλη εικόνα, αφήνοντας στην άκρη τις μικρότητες και τους αστείους διαπληκτισμούς. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει ιδανική ώστε να κάνεις την παρουσία σου εμφανή, όχι μόνο μέσα από την εικόνα σου, αλλά κυρίως μέσα από τον τρόπο που εκφράζεσαι και εξωτερικεύεις την προσωπικότητα σου. Μπορείς να μιλήσεις για τον εαυτό σου, να επιδείξεις τις ικανότητες σου, να φανερώσεις τα ταλέντα σου και να ξεχωρίσεις μέσα από ένα πλήθος άλλων ανθρώπων. Αυτό βέβαια μπορεί να κρύβει και κάποιες παγίδες, όπως το γεγονός πως γίνεσαι στόχος τρίτων, αλλά αν πιστεύεις στον εαυτό σου δε χρειάζεται να φοβάσαι τέτοιες προοπτικές. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων