Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ06
Ιουλ
Με συμμαχο την κοινη λογικη
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο το Σάββατο 6 Ιουλίου μοιάζει με μία καλή ευκαιρία ώστε να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να ασχοληθείς με ζητήματα πρακτικού ενδιαφέροντος. 

Είναι πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου και την τακτοποίηση αυτού, αφού μπορεί να έχεις καιρό να εστιάσεις σε θέματα που επηρεάζουν την καθημερινή σου διαβίωση. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση ή τη διαρρύθμιση του χώρου, να προχωρήσεις σε μία εκκαθάριση χώρων αυτού, να φροντίσεις να κάνεις τη ζωή σου περισσότερο λειτουργική. Ίσως πάλι να θελήσεις να ασχοληθείς με τη διατροφή σου και να αποφασίσεις να εντάξεις σε αυτή κάποια νέα στοιχεία τα οποία θεωρείς πως θα σου προσφέρουν την αναζωογόνηση και ευεξία που αναζητάς. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί όμως να γίνει και έντονα κουραστική για εσένα, αν αποφασίσεις να εστιάσεις σε κάθε μικρή λεπτομέρεια που έχεις μπροστά σου. Καλό θα ήταν να θέσεις όρια στον εαυτό σου και να αποφύγεις να γίνεις έντονα σχολαστικός/η, αφού μπορεί να χάσεις αρκετό χρόνο σε ζητήματα που δεν έχουν να σου προσφέρουν μεγάλο όφελος. Ίσως πάλι να είναι καιρός να κάνεις κάποιες συζητήσεις που θα μπορούσαν να ξαφνιάσουν κάποιους, αφού διαθέτεις την αποφασιστικότητα ώστε να περάσεις τις απόψεις σου. Τόλμησε να είσαι ειλικρινής και όχι κριτικός/η και θα δεις πως οι πόρτες ανοίγουν πολύ πιο εύκολα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων