Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ08
Ιουλ
Ενα κρισιμο επομενο βημα
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ενεργοποιεί το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, ενώ την ίδια ώρα η σύνοδος του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο και η αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζουν να θέτουν τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε τεράστια κρίση με στόχο να υπάρξουν κινήσεις που οδηγούν στην εξέλιξη. 

Από τη μία πλευρά, αναγνωρίζεις πως καλείσαι να απεγκλωβιστείς από ένα περιβάλλον το οποίο δε σου επιτρέπει να έχεις περαιτέρω προσωπική εξέλιξη, κάτι που σημαίνει πως μεγαλώνεις, αλλάζεις και εξελίσσεσαι. Από την άλλη πλευρά, μία παρορμητική κίνηση που θα είχε το συγκεκριμένο στόχο μπορεί να έβαζε σε κίνδυνο τις υπάρχουσες λεπτές ισορροπίες και να δημιουργούσε ένταση και πολεμικό κλίμα σε σχέσεις που δεν είσαι διατεθειμένος/η να καταστρέψεις. Από τη μία πλευρά, κατανοείς πως η συναναστροφή με συγκεκριμένα πρόσωπα μοιάζει με βήματα που κάνεις προς τα πίσω, από την άλλη όμως πλευρά μοιάζει σαν να φοβάσαι να ανοίξεις την πόρτα και να βρεθείς σε έναν άγνωστο για εσένα κόσμο. 

Από τη μία πλευρά, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν δεσμεύσεις και συμφωνίες που σε φυλακίζουν σε ένα πατρόν διαβίωσης που μπορεί να σου παρέχει μία μορφή ασφάλειας, αλλά την ίδια στιγμή δε σου επιτρέπει να εξερευνήσεις άγνωστα εδάφη. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει αρκετός φόβος σχετικά με τη μοναξιά, με αποτέλεσμα να αναρωτιέσαι μήπως οι υπάρχουσες διαπροσωπικές σχέσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Τα διλήμματα είναι μεγάλα, παρόντα και μπροστά στα μάτια σου και εσύ αναγκάζεσαι να ζεις με τρόπο που δηλώνει πως δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο της ζωής σου. Σε κάτι τέτοιες στιγμές, ένα μικρό σημάδι που θα προσέξεις με την άκρη του ματιού σου, θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης της απόφασης που θα λάβεις. Γίνε λίγο πιο προσεκτικός/η και θα ανακαλύψεις την άκρη του νήματος που είναι σε θέση να σε βοηθήσει να αποδράσεις από το λαβύρινθο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων