Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ10
Ιουλ
Πραξεις ευθυνης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό την Τετάρτη 10 Ιουλίου και  τα διαδοχικά τετράγωνα με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη από το Λέοντα, σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο και την αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σηματοδοτούν τις αντιδράσεις των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) απέναντι σε δράσεις εξέλιξης που είναι απαραίτητο να λάβουν χώρα. 

Η σημερινή ημέρα θα φέρει στην επιφάνεια την αντίδραση και την ένσταση προσώπων απέναντι σε αποφάσεις που μοιάζουν να κουβαλούν μαζί τους την έννοια της βιασύνης και της παρόρμησης. Ίσως να γίνουν προσπάθειες ώστε να μεγεθυνθούν τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την εφαρμογή αυτών των προτάσεων, με στόχο να μπλοκάρουν την έναρξη μίας διαδικασίας εκκαθάρισης ενός περιβάλλοντος που βαλτώνει. Η επιμονή στη διατήρηση του  υπάρχοντος στάτους είναι μία ένδειξη φόβου απέναντι στο νέο, κάτι που είναι φυσικό να κινητοποιεί ένστικτα εκδίκησης και να εκδηλώνει δράσεις αυτοκαταστροφικού χαρακτήρα. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει με μία μάχη ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον, ανάμεσα στην πρόοδο και τη συντήρηση. Η αποδοχή των λαθών του παρελθόντος είναι μία πράξη ευθύνης που θα μπορούσε να αποτελέσει την αφετηρία για την έναρξη μίας νέας πορείας σε μία σχέση ή συνεργασία που δοκιμάζεται. Όσο όμως γίνεται προσπάθεια να εξαφανιστούν τα ίχνη από τις ευθύνες που αναλογούν σε κάθε πρόσωπο που έχει εμπλακεί σε αυτή την περίσταση, τόσο περισσότερο υποθηκεύεται ένα υγιές μέλλον σε ένα αρρωστημένο παρελθόν. Απαιτείται η ανάληψη προσωπικών ευθυνών και η αποδοχή του ρόλου που αναλαμβάνεις, αν θέλεις να έχεις τη συνείδηση σου καθαρή και να μπορέσεις να δεις το μέλλον μέσα από την οπτική που απηχεί την  πραγματικότητα και όχι την προσωπική σου διαστρεβλωμένη οπτική. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων