Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html12
Ιουλ
Μαχη με το εγω σου
Από signingstar

Οι τελευταίες ώρες της Σελήνης στο Σκορπιό την Παρασκευή 12 Ιουλίου φαίνεται να θέλουν να δυναμώσουν τις αντοχές και το σθένος όσων έχουν βρεθεί να παλεύουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα με αντίπαλο τη μοίρα, το πεπρωμένο ή τις καρμικές συνέπειες των πράξεων τους όπως θα έλεγε και ο Κρόνος από τον Αιγόκερω. 

Η σημερινή ημέρα σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να φορτώσεις στους ώμους σου τα βάρη που σου αναλογούν, να φροντίσεις να εξιλεωθείς για ένα παρελθόν που έχει περάσει, αλλά δεν μπορείς να το ξεγράψεις. Μπορεί να υπάρχουν ουλές και αμυχές πάνω σου, τις οποίες δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεις, τις οποίες δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να αγνοήσεις αφού μπορούν να αποτελέσουν τα προσωπικά σου παράσημα. Ακόμα και αν θεωρείς πως βγήκες ηττημένος/η από τη μάχη της προηγούμενης περιόδου, είναι καιρός να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να φορτώσεις στη φαρέτρα σου τα μαθήματα που έχεις πλέον λάβει. 

Ίσως να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου, να αναζητήσεις την ευκαιρία να απομονωθείς από άτομα του περιβάλλοντος σου, με στόχο να ξεδιαλύνεις τις απορίες σου και να χωνέψεις τα γεγονότα. Σαφώς και μία τέτοια πράξη κουβαλά αρκετά στοιχεία αυτοκαταστροφικής διάθεσης, αλλά αυτός είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στη λύτρωση. Μπορεί να επιλέξεις να μονομαχήσεις με τον εαυτό σου παρά να βρεθείς σε μία κατά μέτωπο σύγκρουση με το φαινομενικό εχθρό, αφού ο πόνος που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να βγεις πιο δυνατός/η από τα προσωπικά σου σκοτάδια. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων