Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html13
Ιουλ
Γρηγορα και οχι βιαστικα
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη το Σάββατο 13 Ιουλίου και η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στο Λέοντα, σηματοδοτούν μία ημέρα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για τους εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων. Τοξότης). 

Μπορεί να παρασυρθείς από τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου, από τις συνθήκες που αντιμετωπίζεις γύρω σου, από την παρόρμηση σου ώστε να φέρεις εις πέρας αυτό που έχεις κατά νου, με αποτέλεσμα να λειτουργήσεις με τρόπο που σε κάνει επιρρεπή σε λάθη που κάποιοι θα σχολιάσουν με αρνητικό τρόπο για εσένα. Φρόντισε να είσαι σε θέση να μαζέψεις τις υποσχέσεις που θα δώσεις, αφού δεν είναι δυνατό να προλάβεις τα πάντα, δεν είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις που καταναλώνουν περισσότερο από τις ώρες μίας ημέρας. Επίσης, προσπάθησε να μετριάσεις τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σου, αφού μπορείς πολύ εύκολα να βρεθείς σε μία αντιπαράθεση από την οποία δε θα βγεις απόλυτα κερδισμένος/η. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να ασχοληθείς με θέματα που έχεις αφήσει στην άκρη, με ζητήματα που θα μπορούσαν να αναδείξουν την  ικανότητα σου να προσφέρεις λύσεις τη στιγμή που ένα θέμα έχει κολλήσει. Μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψεις σε θέματα που θεωρούσες πως είχες επιλύσει, αλλά να θυμάσαι πως αυτό είναι και μία ευκαιρία για εσένα, αφού μπορείς να έχεις μία δεύτερη ματιά σε μία περίσταση που επιμένει να προκαλεί προβλήματα και να προσφέρεις πλέον λύσεις. Ίσως πάλι να χρειάζεται να αναβάλεις μία εύκολη απόφαση σχετικά με ένα ταξίδι, αφού είναι απαραίτητο να βρεθείς σε έναν τόπο που έχουν ανάγκη τη φυσική σου παρουσία. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων