Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html16
Ιουλ
Μαθημα διαχειρισης του χρονου
Από signingstar

Η Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Ιουλίου στην 24 μοίρα του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, την ίδια χρονική στιγμή που ο Άρης από τον Καρκίνο θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σηματοδοτεί μία στιγμή που οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) θα βρεθούν σε ένα κομβικό σημείο σχετικά με την επιλογή που θα κάνουν για το παρακάτω της ζωής τους. 

Θα μπορούσες να κατανοήσεις κατά πόσο έχεις την ικανότητα να συνεχίσεις να ζεις με έναν τρόπο που έρχεται σε άμεση αντίθεση με τις δυνάμεις σου, κατά πόσο είσαι σε θέση να διαχειριστείς την έννοια του χρόνου. Ίσως να αντιληφθείς πως δεν υπάρχει νόημα να επιμείνεις να παλεύεις ενάντια στη νομοτέλεια της ζωής και να αποφασίσεις να απολαύσεις κάποιες στιγμές της ζωής σου, χωρίς να προσπαθείς να σχεδιάσεις ένα μέλλον που δεν είναι βέβαιο πως θα μπορέσεις να ζήσεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και αποφάσισε να ζήσεις στο σήμερα, αφού υπάρχουν ευκαιρίες ώστε να γευτείς το όφελος από τον κόπο των τελευταίων ετών, κατανοώντας πως η κατάκτηση του στόχου έχει διάφορα επίπεδα και δεν είναι μία μοναχική πορεία προς μία κορυφή που βλέπεις μόνο εσύ ο/η ίδιος/α.

Από την άλλη πλευρά, η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να σημάνει το τέλος μίας πορείας που είναι πιθανό να μη σε ικανοποιεί πλέον. Ίσως να έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες σου, να έχει κλείσει ο κύκλος της παραμονής σου σε ένα περιβάλλον που προσφέρει μία ασφάλεια, αλλά μπορεί να έχει αρχίσει να μοιάζει και με φυλακή. Δεν αποτελεί προσωπική σου ήττα το να παραδεχτείς πως η προσπάθεια της τελευταίας περιόδου δε σε οδήγησε εκεί που είχες σχεδιάσει, αλλά σε μία συνειδητοποίηση πως αυτό που τελικά έχεις ανάγκη μπορεί να έχει απόσταση από αυτό που πραγματικά κατάφερες. Μπορεί να αφήνεις πίσω σου ανθρώπους που δεν πίστευες πως θα χανόσασταν, αλλά έχεις μπροστά σου νέες ευκαιρίες να απολαύσεις τη ζωή σου, έχοντας κατά νου πως ο χρόνος δεν απεριόριστος. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων