Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html01
Αυγ
Η στιγμη της συνειδητοποιησης
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 1ης Αυγούστου στην 8η μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μοιάζει να ταρακουνά τη ζωή των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Καλείσαι να διαμορφώσεις μία ισχυρή προσωπικότητα, να χτίσεις τον εαυτό σου με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέξεις στις αναταράξεις που δεν οφείλονται σε εσένα, αλλά προέρχονται από τρίτους και μπορούν να έχουν επίδραση στα αποκτήματα σου. Η έννοια της κτήσης έρχεται στο προσκήνιο και μπορεί να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε μία αλλαγή της ιδιοκτησίας σου, είτε μέσω της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου, είτε μέσω της απόφασης να αλλάξεις τη διακόσμηση του χώρου που βρίσκεσαι. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έχεις την υποχρέωση να προσέξεις τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, να φροντίσεις να στηρίξεις τα όνειρα σου μέσα από πράξεις που δείχνουν πως επενδύεις στον εαυτό σου ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. 

Στον προσωπικό τομέα, μπορούν να υπάρξουν κινήσεις που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα, που ανατρέπουν υπάρχουσες σταθερές και δομές. Ο συναισθηματικός τομέας μοιάζει να περνά από μία φάση αμφισβήτησης, αφού μπορεί να υπάρξουν εξωτερικές αφορμές ώστε να αναρωτηθείς κατά πόσο βρίσκεσαι σε μία σχέση που σε καλύπτει. Η σωματική επαφή με το έτερο ήμισυ είναι η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, οπότε προσπάθησε να κατανοήσεις μέσω αυτού του μονοπατιού κατά πόσο βρίσκεσαι σε μία σχέση που καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων