Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html02
Αυγ
Αυταρεσκα
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στο Λέοντα το μεγαλύτερο διάστημα της Παρασκευής 2 Αυγούστου μοιάζει να θέλει να τονίσει την ευκαιρία των σταθερών εκπροσώπων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο να εστιάσουν το βλέμμα των γύρω τους πάνω τους. 

Με ένα πλήθος από πλανήτες στο Λέοντα και τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία, είναι καιρός να τολμήσεις να εστιάσεις στον εαυτό σου. Μπορείς να περάσεις χρόνο κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν, σταματώντας να κουβαλάς μαζί σου ενοχές που εδώ και αρκετό καιρό σε έχουν κάνει να δειλιάζεις να προχωρήσεις σε δράσεις που φοβάσαι μήπως αποτελέσουν πατήματα για να σε χαρακτηρίσουν οι γύρω σου. Μπορείς να ευχαριστηθείς τις στιγμές που περνάς στη δουλειά σου, να εστιάσεις στην προσωπική σου ζωή ή να προχωρήσεις σε αγορές που έχουν ως στόχο να τονίσουν την εικόνα σου. Μπορείς πάλι να κατανοήσεις πως είσαι αρεστός/η στους γύρω σου και να αποφασίσεις να δεχτείς αυτά τα δώρα που φουσκώνουν την αυταρέσκεια σου. 

Η σημερινή όμως ημέρα σε οδηγεί και στη συνειδητοποίηση πως υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να αναβάλεις, ειδικά καθώς οδηγείσαι προς το τέλος της ημέρας. Θα συνειδητοποιήσεις πως καλείσαι να κλείσεις κάποια ανοικτά θέματα, να τακτοποιήσεις αυτά που περιμένουν ώστε να πάψουν να σέρνονται από πίσω σου. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με κάποιες λεπτομέρειες που σε τρομάζουν, αλλά όταν καταπιαστείς μαζί τους θα αντιληφθείς πως είναι απλά στοιχεία που έχεις καθυστερήσει να τα δεις με σοβαρότητα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων