Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html



05
Αυγ
Ασκηση ισορροπιας
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω τη Δευτέρα 5 Αυγούστου μοιάζει να ενεργοποιεί εσωτερικές συγκρούσεις στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σχετικά με την προτεραιότητα που θα δώσουν στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή. 

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό προσφέρει την ευκαιρία για να βρεθεί ισορροπία στην προσωπική σχέση, για να εναρμονιστεί μία δυσκολία που έχει παρουσιαστεί και μπορεί να επηρεάζει τη διάθεση των δύο πλευρών. Ο διάλογος θα βοηθήσει ώστε να λυθούν προβλήματα και να λιώσουν πάγοι, αρκεί βέβαια να μην παραμένουν σκιές στο παρασκήνιο που μπορεί να φορτώνουν με αόρατα βάρη τους ώμους των δύο μελών αυτής της κουβέντας. Η σκέψη σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέσης είναι παρούσα και μοιάζει να βασανίζει τα δύο μυαλά, με διαφορετικό όμως τρόπο για κάθε εκπρόσωπο. 

Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δίνει μεγάλη σοβαρότητα σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, με αποτέλεσμα να πέφτει όλο το βάρος του ενδιαφέροντος προς αυτή την κατεύθυνση και να χάνεται η ισορροπία στην προσωπική ζωή. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να φέρει κάποιες συζητήσεις που κουβαλούν μαζί τους αμυχές και σπόντες, στοιχεία που μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα. Αυτό που χρειάζεται να βρεθεί είναι η χαμένη ισορροπία, μέσα από την επένδυση χρόνου τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, κάτι που μοιάζει εύκολο να εκφράζεται, αλλά απαιτεί μεγάλες προσωπικές υπερβάσεις ώστε να εφαρμοστεί. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων