Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Αυγ
Λογια που κρυβουν καταπιεσμενα συναισθηματα
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό και τον Ερμή από τον Καρκίνο την Τρίτη 6 Αυγούστου μοιάζει να ενεργοποιεί τον αντίλογο στις συνδιαλέξεις των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η άμεση αντίδραση στα ερεθίσματα που δέχεσαι μπορεί να προκαλεί ενστάσεις και εντάσεις από την άλλη πλευρά, να δημιουργεί ένα κλίμα ηλεκτρισμού στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να λαμβάνεις πολύ προσωπικά κάθε λέξη της άλλης πλευράς, να προσπαθείς να πάρεις θέση άμυνας, η οποία όμως περνά μέσα από μία επιθετική κίνηση. Οι διάλογοι που είναι δυνατό να οδηγηθούν εύκολα στη σύγκρουση είναι παρόντες και είναι πολύ εύκολο να αξιολογήσεις μία φράση με εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχει στο μυαλό της η απέναντι από εσένα πλευρά.

Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να μαλακώσεις τη δυσκαμψία των σχέσεων που έχουν χάσει τον προσανατολισμό σου, αν θελήσεις να λειτουργήσεις συναισθηματικά ως προς την άλλη πλευρά. Προσπάθησε να κάνεις το άλλο άτομο να μιλήσει μέσα από την καρδιά του και όχι με βάση τη λογική, με στόχο να ακουστεί η αλήθεια και όχι η διαστρεβλωμένη πραγματικότητα. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικές εκρήξεις και σε εμφάνιση κρυμμένων αισθημάτων, τα οποία θα μπορούσαν να εκπλήξουν κάποια από τις δύο πλευρές.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων