Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html08
Αυγ
Με συγκρουσιακη διαθεση
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Σκορπιό με τον Άρη από το Λέοντα την Πέμπτη 8 Αυγούστου μοιάζει να φουντώνει το πάθος στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Οι συναισθηματικές αποκρίσεις φαίνεται να κουβαλούν μαζί τους την έννοια της έκρηξης και να είναι σε θέση να εκφράσουν με έντονο τρόπο τις διαθέσεις τους. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι απλώς να ικανοποιήσεις το συναισθηματικό σου κόσμο, αλλά να αισθανθείς πως μπορείς να κυριαρχήσεις έναντι της άλλης πλευράς. Αυτό μπορεί να συμβεί μέσα από τη συνειδητοποίηση πως είσαι σε θέση να οδηγήσεις τις εξελίξεις, έχοντας το τιμόνι στα χέρια σου. Μπορεί όμως να συμβεί και μέσα από τη διάθεση σου να δημιουργήσεις εξάρτηση στην άλλη πλευρά. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να φουντώσει τις συγκρούσεις ανάμεσα σε άτομα που δε δείχνουν διάθεση να λειτουργήσουν μέσα τη γεφύρωση των διαφορών τους. Μία ένταση για οικονομικούς λόγους θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που καλύπτονται αρκετό χρόνο και να γεννήσει τη διάθεση για να επιτεθείς στο άτομο που έχεις απέναντι σου. Αν απέναντι σου βρίσκεται αυτός/η που πραγματικά φταίει, τότε καλά κάνεις και οδηγείσαι σε μία τέτοια πράξη. Αν όμως έχεις απέναντι σου ένα άτομο που δεν έχει σχέση με το θυμό που κουβαλάς, τότε απλά θα μεταφέρεις την οργή σου σε ένα πρόσωπο, χωρίς όμως να επιλύεις ουσιαστικά το δικό σου πρόβλημα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων