Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ10
Αυγ
Μηπως ειναι ωρα για αποφασεις;
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς το Σάββατο 10 Αυγούστου μοιάζει να κινητοποιεί τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο με στόχο να υπάρξουν εξελίξεις που μπορεί να προσθέσουν ταχύτητα στις περιστάσεις, αλλά και απόσταση από κάποια γεγονότα. 

Πιθανότατα να βρίσκεσαι κάπου μακριά από το περιβάλλον που συνηθίζεις να κινείσαι, με αποτέλεσμα να έχεις στο μυαλό σου μόνο όσα σε απασχολούν σήμερα, έχοντας αφήσει στην άκρη της έννοιες και τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ίσως να προσπαθείς να επιμηκύνεις τις διακοπές σου, να βρίσκεσαι στη διαδικασία λήψης αποστάσεων από μία καθημερινότητα την οποία δε θέλεις να δεις και πάλι μπροστά σου. Ίσως πάλι να προσπαθείς να βάλεις τη σκέψη σου σε μία σειρά, κάτι που όμως είναι αρκετά δύσκολο αφού δεν υπάρχει ειρμός και είναι αρκετά πιθανό να νιώθεις πως μπλέκεσαι σε ιστό σκέψεων και πιθανοτήτων. 

Η σημερινή όμως ημέρα είναι κατάλληλη για να ολοκληρώσεις έναν κύκλο αναζήτησης ή επικοινωνίας που κάνεις τον τελευταίο καιρό, με στόχο να ξεδιαλύνεις την πραγματικότητα. Ίσως να αποφασίζεις πως είναι η ώρα που θα αφήσεις στην άκρη τις ουτοπικές σκέψεις που σε προβληματίζουν, που θα αποφασίσεις να εστιάσεις στην πραγματικότητα. Αν αυτό σημαίνει πως είναι η ώρα που θα επαναφέρεις στο προσκήνιο την αλήθεια, τότε προετοίμασε τους γύρω σου πως επιστρέφεις και νιώθεις έτοιμος/η να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα μπορούσαν να ξαφνιάσουν κάποιους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων