Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html12
Αυγ
Μαχη με τις ανησυχιες σου
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Νότιο Δεσμό στον Αιγόκερω τη Δευτέρα 12 Αυγούστου φαίνεται να δημιουργεί μία έντονα κουραστική ημέρα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που μοιάζουν να σε προβληματίζουν, να σε κάνουν να θέλεις να πάρεις αποστάσεις ακόμα και αν θα μπορούσες να τις διαχειριστείς με αποτελεσματικό τρόπο. Ίσως να αισθάνεσαι πως επιστρέφεις σε ένα γνώριμο παρελθόν που σε τρομάζει, που σε κάνει να θέλεις ακόμα περισσότερο να απομακρυνθείς από αυτό και να κοιτάξεις προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί μία τέτοια προοπτική να σε κάνει να ανησυχείς, αλλά την ίδια στιγμή μοιάζει να έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις αυτό που σε τρομάζει ώστε να κλείσεις εκκρεμότητες. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να σε κάνει ένα έντονα αντικοινωνικό άτομο, αφού δε θέλεις να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες και ανησυχίες τρίτων. Πιθανότατα να αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου, αφού κουβαλάς μέσα σου προβληματισμούς που δεν είσαι έτοιμος/η να μοιραστείς με τους γύρω σου. Μία τέτοια συμπεριφορά μπορεί να σου προσδίδει την εικόνα του/ης απόμακρου/ης, του ατόμου που σνομπάρει τους γύρω του, κάτι που όμως δεν είναι απαραίτητα η αλήθεια, αφού απλά αναζητάς χρόνο με τον εαυτό σου. Μία τέτοια όμως εικόνα θα μπορούσε να προκαλέσει βαθύτερα προβλήματα στις σχέσεις σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να εξηγήσεις τη συμπεριφορά σου και να μην αφήνεις να γιγαντώνονται οι εντυπώσεις που δημιουργούνται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων