Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html13
Αυγ
Το περασμα του χρονου
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τρίτη 13 Αυγούστου μοιάζει να φέρνει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μπροστά στη συνειδητοποίηση ενός κλεισίματος σε ένα ζήτημα που δεν προκαλεί πλέον ευχαρίστηση ή δεν έχει το αναμενόμενο όφελος. 

Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως μάχεσαι απέναντι σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να οριοθετήσεις ή να τις οδηγήσεις προς την κατεύθυνση που θα ήθελες να κινηθούν, αφού τα νήματα είναι στα χέρια άλλων ατόμων. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένα άτομο με εξουσία το οποίο δεν μπορείς να προσπεράσεις ή να επηρεάσεις με τον τρόπο που θα ήθελες, με αποτέλεσμα να σηκώνεις ψηλά τα χέρια και να δηλώνεις πως παραδίνεσαι στις διαθέσεις του. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να δηλώνει και την έντονη κόπωση μίας περιόδου που έχει περάσει και έχει αφήσει τα σημάδια της πάνω σου. Αυτά τα σημάδια μπορεί να είναι σωματικά και εύκολα αναγνωρίσιμα από τους γύρω σου, κάνοντας τους κριτές των προσπάθειών σου. Μπορεί όμως να είναι κυρίως ψυχολογικά, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι άμεση αναγνωρίσιμα από τους γύρω σου, αλλά πιθανότατα να έχουν άμεση επίδραση στη διάθεση σου και στις αντοχές σου. Σε μία τέτοια περίπτωση, προσπάθησε να κάνεις έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σου ώστε να αναγνωρίσεις τα σημάδια του χρόνου πάνω σου, τα οποία είναι αδιαμφισβήτητα και είναι αναγκαίο να τα αποδεχτείς.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων