Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html15
Αυγ
Με αποφασιστικοτητα
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 15ης Αυγούστου στην 22η μοίρα του Υδροχόου, σε ακριβή αντίθεση με την Αφροδίτη από το Λέοντα, μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα φουντώσει τα ερωτικά πάθη και θα προκαλέσει ηλεκτροπληξία σε διαπροσωπικές σχέσεις που μοιάζουν να σχοινοβατούν. Κάποιοι θα αποφασίσουν να ανοίξουν την καρδιά τους, ακόμα και αν αυτά που έχουν να πουν θα μπορούσαν να είναι καταλύτες εξελίξεων που μπορούν να οδηγούν σε κατευθύνσεις χωρίς πλάνο. Υπάρχουν όμως χρονικές στιγμές που είναι απαραίτητο να λάβουν χώρα πράξεις που δεν περνούν απαραίτητα από τον εγκέφαλο, αλλά αποτελούν την τελική κατάληξη μίας ενστικτώδους ανάγκης που αποφασίζει να εκφραστεί αφιλτράριστη. 

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις και σεισμικές δονήσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν βαλτώσει τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει η ανάγκη να γίνει το παρακάτω βήμα, να χαραχθούν στρατηγικές που κουβαλούν μαζί τους την αποφασιστικότητα και τη σιγουριά της επιλογής που γίνεται. Μπορεί κάτι τέτοιο να μοιάζει με τελεσίγραφο, με απόλυτη δήλωση που τρομάζει κάποια άτομα γύρω σου, αλλά εφόσον κουβαλά την προσωπική σου σφραγίδα, δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Αν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, αν πιστεύεις σε εσένα, τότε είναι καιρός να το αποδείξεις και στους γύρω σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων