Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html16
Αυγ
Διφορουμενα μηνυματα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς και το quincunx με τον Ερμή από το Λέοντα την Παρασκευή 16 Αυγούστου φαίνεται να δημιουργεί μία σύγχυση ανάμεσα στην προσωπική βούληση και την ανάγκη να λειτουργήσεις με γνώμονα τις διαθέσεις και επιθυμίες των άλλων. 

Η Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να γίνει συμπονετική και υποστηρικτική, να επιδιώξει να γίνει αρεστή στους γύρω της, φροντίζοντας να πάρει τη μορφή των άλλων, να κάνει τα χατίρια τους, να πάψει να έχει προσωπική ταυτότητα. Θα έχεις την τάση να εμπλακείς σε υποθέσεις στις οποίες είναι πιθανό να χάσεις τον εαυτό σου, να υπηρετήσεις τρίτους, να γίνεις ο καθρέφτης της άλλης πλευράς ώστε να της προσφέρεις την εικόνα που αναζητά. Την ίδια όμως στιγμή, καταφέρνεις να κρύψεις τις δικές σου επιθυμίες, πετυχαίνεις να μη διαφέρεις από τους γύρω σου με αποτέλεσμα να περνάς απαρατήρητος/η. 

Η ύπαρξη όμως του Ερμή στο Λέοντα δημιουργεί τη διάθεση να μιλήσεις για τον εαυτό σου, να έχεις προσωπική άποψη και να επιδιώξεις να κινήσεις τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θα ήθελες να οδηγηθούν. Η προσωπική βούληση και η έκφραση της σκέψης μπορούν να γίνουν πίεση για κάποιους τρίτους, αφού επιθυμίες και διατάζεις την ίδια χρονική στιγμή. Αντιλαμβάνεσαι πως ο συνδυασμός της Σελήνης από τους Ιχθείς με τον Ερμή από το Λέοντα μοιάζει με μία αδύνατη διαδικασία, οπότε αυτό σημαίνει πως η κυκλοθυμία και η αμφισημία είναι χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων