Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html17
Αυγ
Συγχυση
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στους Ιχθείς το Σάββατο 17 Αυγούστου, σε συνδυασμό με τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα και το τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη μοιάζει να ενεργοποιεί μία σύγχυση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ορθή κρίση θα μπορούσε να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού η αντίληψη δεν είναι στα καλύτερα της σημεία. Ίσως να θεωρείς κάποια πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, να εμπιστεύεσαι ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είναι βέβαιο πως έχουν επαφή με την αλήθεια. Ίσως πάλι να φαντάζεσαι κάποια πράγματα και να αξιολογείς κάποιες καταστάσεις με λανθασμένο τρόπο, να ωραιοποιείς κάποιες σκέψεις σου και να φαντασιώνεσαι εικόνες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. 

Η σημερινή όμως ημέρα θα μπορούσε να προσθέσει πολλές εργασίες στην ημέρα σου, να σε κάνει να χάσεις τον ειρμό των υποχρεώσεων σου και να πέσεις στην παγίδα να υπερεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις. Προσπάθησε να ασχοληθείς με ζητήματα που μπορούν να δημιουργούν εκκρεμότητες, αφού είναι πιθανό να απωλέσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να πέσεις σε λάθη που δημιουργείς από μόνος/η σου. Το μπέρδεμα είναι αρκετά πιθανό να λάβει χώρα και να σε εκθέσει σε μάτια τρίτων, γι’ αυτό προσπάθησε να πατάς καλά στα πόδια σου πριν να εκφράσεις σκέψεις που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων