Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html19
Αυγ
Αναζητωντας τον καταλληλο αντιπαλο
Από

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό το μεγαλύτερο μέρος της Δευτέρας 19 Αυγούστου μοιάζει να φέρνει στην επιφάνεια εμπόδια και αδιέξοδα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η προσωπική βούληση δεν είναι εύκολο να βρει διέξοδο και είναι πιθανό να συναντά αντιστάσεις σε καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να επιλυθούν. Πιθανότατα να είσαι ανέτοιμος/η να προχωρήσεις σε τομές που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις, αλλά την ίδια στιγμή είναι βέβαιο πως δεν μπορείς να τις υποστηρίξεις ακόμα πλήρως. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως είσαι ανεπαρκής σε μία περίσταση που απαιτεί περισσότερα από όσα φέρνεις ή μπορείς να προσφέρεις, κάτι που θα μπορούσε να σε προβληματίσει ή ακόμα και να σε θυμώσει. 

Με το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια τις αντιστάσεις και τα εμπόδια. Πιθανότατα να αναγνωρίζεις πως κάποιες προκλήσεις δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις, αφού δεν είσαι ακόμα ώριμος/η ώστε να αναμετρηθείς με ανθρώπους που βρίσκονται σε άλλο επίπεδο από εσένα. Δε  χρειάζεται να βλέπεις απέναντι σου αντιπάλους, αλλά μπορείς να αναγνωρίσεις ανθρώπους που μπορούν να σε διδάξουν μαθήματα τα οποία έχεις ανάγκη σε αυτή τη χρονική στιγμή της ζωής σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων