Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html20
Αυγ
Προσγειωνοντας τις ουτοπικες σκεψεις
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Κριό την Τρίτη 20 Αυγούστου και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να βαραίνει το κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μπορεί να εσωτερικεύσεις φοβίες και ανασφάλειες, να βαρύνεις τους ώμους σου με σκέψεις και ενοχές που δε σου επιτρέπουν να χαίρεσαι τις ημέρες σου, για λόγους βέβαια που δεν είναι σίγουρο πως αντικατοπτρίζουν την πλήρη αλήθεια. Ίσως να μεγαλοποιείς τις ανασφάλειές σου, να γιγαντώνεις τις σκιές που είναι πάνω από το κεφάλι σου, να αισθάνεσαι πως απειλείσαι από ανθρώπους και καταστάσεις για τους οποίους δεν έχεις τον έλεγχο των κινήσεων. Μπορεί λοιπόν όλα τα παραπάνω να είναι και ένα κομμάτι της φαντασίας σου, να αποτελούν στοιχεία μίας καθημερινότητας που δεν είναι πλήρως αποκρυπτογραφημένη.

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να αξιολογήσεις κάποια πράγματα με περισσότερη σαφήνεια και με διάθεση να μιλήσεις τη γλώσσα της αλήθειας. Είναι χρήσιμο να αναγνωρίσεις τα αδιέξοδα, να αντιμετωπίσεις τις ορατές δυσκολίες, να σχεδιάσεις πολύ πιο προσεκτικά τις κινήσεις σου, ώστε να πάψεις να λειτουργείς μέσα σε ένα υπερβατικό και ονειρικό πλαίσιο. Μπορεί η προσγείωση στην πραγματικότητα να είναι μία δύσκολη πράξη, αλλά δεν παύει να είναι και η ασφαλής πράξη.  

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων