Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html21
Αυγ
Θεματα καθημερινοτητας
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο και η σύνοδος με τον Ουρανό, σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στην Παρθένο, μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη της επαφής με την πραγματικότητα στους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος/Παρθένος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Τετάρτη 21 Αυγούστου. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να προσγειώσει σκέψεις και πράξεις, να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα καθημερινότητας που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και διαχείρισης. Καλείσαι να κατανοήσεις πως υπάρχουν κάποια θέματα που δεν μπορούν να παραμείνουν στην αναμονή, αλλά τα οποία θα χρειαστεί να αναλάβεις να διαλευκάνεις χωρίς χρονοτριβή. Φρόντισε να κάνεις κάποιες απαραίτητες αγορές που θα σε βοηθήσουν να υποστηρίξεις τα πλάνα που έχεις στο μυαλό σου και φαίνεται να αρχίζουν να λαμβάνουν σάρκα και οστά, γιατί ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχος σου. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να φέρει και κάποιες λεκτικές εκρήξεις που οφείλονται στην πίεση που δέχεσαι και την οποία δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μέσω της υπομονής. Αναζητάς το εξιλαστήριο θύμα στο οποίο θα στρέψεις τα βέλη σου, τον/ην αντίπαλο που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις ώστε να λυθεί μία διαμάχη που μοιάζει να τρώει τον εσωτερικό σου κόσμο. Αν έχεις φορτιστεί με το τελευταίο χρονικό διάστημα, τότε ίσως να προσπαθήσεις να εκτονωθείς μέσω των εργασιών που θα μπορούσες να κάνεις στο σπίτι σου ή μέσω της ενασχόλησης με την καθημερινή σου δουλειά με στόχο να πάψεις να σκέφτεσαι τα σοβαρά θέματα που σε βαραίνουν. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων