Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html30
Αυγ
Εκκινηση
Από signingstar

Η Παρασκευή 30 Αυγούστου μοιάζει να είναι μία στιγμή ορόσημο για τις ζωές των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο λόγω της Νέας Σελήνης στην 6η μοίρα της Παρθένου που μοιάζει με την απαραίτητη εκκαθάριση σε μία ζωή που αναζητά νέο και φρέσκο δρόμο.

Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με λεπτά θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής, με ζητήματα που μπορεί να μοιάζουν με λεπτομέρειες, αλλά την ίδια στιγμή είναι σε θέση να οριοθετήσουν με διαφορετικό τρόπο την κατεύθυνση σου. Είναι καιρός να πετάξεις από γύρω σου ασχολίες που καταφέρνουν να καταναλώνουν μεγάλο κομμάτι της ημέρας σου και να σε κουράζουν, χωρίς να προσφέρουν κάποιο ουσιαστικό όφελος στη ζωή σου. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις τις συνήθειες της καθημερινότητας σου, να φροντίσεις το σώμα σου, να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου ώστε να μπορέσεις να έχεις την απαραίτητη πνευματική διαύγεια απέναντι στις προκλήσεις που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας.

Μπορεί πάλι να ξεκινά κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή και να προχωράς σε ανακοινώσεις που θα μπορούσαν να ξαφνιάσουν τους γύρω σου. Μία καινούργια γνωριμία αυτή την περίοδο μπορεί να λειτουργήσει στη ζωή σου μόνο αν εκλογικεύσεις αυτό που λαμβάνει χώρα. Θα προσπαθήσεις να συνδυάσεις το ερωτικό πάθος με την ανάγκη να χωρέσει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή σου, λειτουργώντας κάποιες φορές περισσότερο εκλογικευμένα από όσο θα έπρεπε. Χρειάζεσαι όμως απτές αποδείξεις πως έχεις δίπλα σου ένα άτομο που θα κουμπώσει με τις απαιτήσεις σου, διώχνοντας την πιθανότητα να ξεκινάς κάτι που θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε μονοπάτια που είναι εντελώς άγνωστα σε σχέση με τις συνήθειες σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων