Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html02
Σεπ
Ζητημα κοινης λογικης
Από signingstar

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και τον Άρη στην Παρθένο, σε συνδυασμό με την παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό και το τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, μοιάζουν με τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν πάνω σε μία σκακιέρα για ενήλικες παίκτες.

Θα κληθείς να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου ώστε να επιλύσεις διλήμματα και προβληματισμούς που σε φέρνουν αντιμέτωπο/η με ανθρώπους που μπορεί να σε τρομάζουν ακόμα και με το παρουσιαστικό τους. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως μπορείς να εξηγήσεις τις σκέψεις σου με τρόπο που οδηγεί σε συνδέσεις και γέφυρες επικοινωνίας με πρόσωπα που φαίνεται να υπάρχει απόσταση ανάμεσα σας. Σε περίπτωση που βρεθείς μπροστά σε αδιέξοδα, να θυμάσαι πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη του μυαλού σου για να οδηγήσεις κάποιες περιστάσεις προς την κατεύθυνση που έχεις επιλέξει να κινηθείς.

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα θα φέρει εμπόδια σε υπάρχουσες σχέσεις σου, θα δημιουργήσει απόσταση με άτομα που μοιάζει να θωρακίζονται πίσω από τις απόψεις τους. Ίσως να αναγνωρίσεις δυσκολίες ανάληψης δράσης, να εγκλωβιστείς μέσα σε συνθήκες που έχεις δημιουργήσει και έχουν γεννήσει αντιστάσεις σε άτομα που έχεις γύρω σου. Θα χρειαστεί να αναρωτηθείς μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει η προσωπική σου δράση και πότε καλείσαι να λαμβάνεις υπόψη σου τις αντιστάσεις που τίθενται από πρόσωπα που κρατούν στα χέρια τους δύναμη και εξουσία.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων