Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html03
Σεπ
Ξαφνιαζοντας πριν ξαφνιαστεις
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Καλείσαι να ξαφνιάσεις τους γύρω σου, καταφέρνοντας να τραβήξεις προς το μέρος σου τα φώτα και το ενδιαφέρον, κάτι που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις εκπλήξεις που μπορεί να δεχτείς από άλλες πλευρές. Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ανακοινώσεις που φαίνεται πως αλλάζουν τη ροή της καθημερινότητας σου, αποδεχόμενος/η βέβαια πως από εδώ και πέρα μπορεί να τραβάς πάνω σου διαφορετικά φώτα σε σχέση με αυτά που είχες συνηθίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι καιρός να αποφασίσεις να κάνεις την κίνηση που θα μπορούσε να αλλάξει ταχύτητα σε μία κατάσταση που μοιάζει να έχει κολλήσει στις λεπτομέρειες, γνωρίζοντας όμως πως κάποια μάτια θα αρχίσουν να σε κοιτάζουν με ένα βλέμμα που μπορεί να σε επηρεάζει αρνητικά.

Η σημερινή όμως ημέρα θα μπορούσε να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία μπορεί να σε ξαφνιάσουν. Θα χρειαστεί να υπολογίσεις πολύ προσεκτικά τις υποχρεώσεις σου και τις δράσεις που αναλαμβάνεις, αφού είναι πιθανό να χρειάζεται να εμπλακείς σε μία κατάσταση που θα τραβήξει σε μάκρος. Προσπάθησε να εκλογικεύσεις συζητήσεις που είναι πιθανό να προκαλούν εντάσεις και ηλεκτροπληξία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με στόχο να προλάβεις να συμφωνήσεις σε προτάσεις που μπορεί να δημιουργούν εντυπώσεις, χωρίς να κουβαλούν μεγάλη δόση ουσίας. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται να προσέξεις τις οικονομικές σου δοσοληψίες, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις ανοίγματα προς άγνωστες κατευθύνσεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων