Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ04
Σεπ
Αναζητωντας κανονες για καλη υγεια
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στο Σκορπιό την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου φαίνεται να αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να χωνευτεί η έναρξη που έχει λάβει χώρα τις προηγούμενες ημέρες και μοιάζει να φέρνει νέα δεδομένα ως προς τις προτεραιότητες της καθημερινότητας.

Θα κληθείς να προχωρήσεις σε διάλογο με τον εαυτό σου ώστε να εξετάσεις κατά πόσο κουβαλάς ενστάσεις τις οποίες δεν εκφράζεις και οι οποίες είναι σε θέση να δημιουργούν θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική σου υγεία. Φαίνεται να χρειαστεί να εξηγήσεις κάποια πράγματα σε εσένα τον/ην ίδιο/α, μήπως και καταφέρεις να κατανοήσεις στοιχεία που μέχρι σήμερα αποφεύγεις να εξετάσεις και να αποδεχτείς. Ίσως να είναι ώρα να παραδεχτείς πως κουβαλάς εσωτερικές φοβίες απέναντι στο άγνωστο αύριο και οι οποίες καταφέρνουν να σε οδηγούν σε μία έντονα αμυντική στάση απέναντι στις εξελίξεις που έχεις μπροστά σου.

Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς έντονα με θέματα διατροφής και άσκησης, με στόχο να βελτιώσεις τη σωματική σου υγεία. Μπορεί να αντιληφθείς πως υπάρχουν τροφές που σε βαραίνουν και σου προκαλούν αλλεργίες, με αποτέλεσμα να είναι επιτακτική ανάγκη να τις διώξεις από τη διατροφή σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ασχοληθείς με τη σωματική σου άσκηση και να προσπαθείς να εξετάσεις ποιο είδος άσκησης είναι αυτό που ταιριάζει με τις ανάγκες σου. Αυτό όμως που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως υπάρχουν και ψυχικές ανάγκες που θα πρέπει να προσμετρήσεις σε αυτή την προσπάθεια ώστε να πετάξεις από τη ζωή σου συνήθειες που θεωρούσες πως σε βοηθούν να διατηρείσαι υγιής.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων