Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ05
Σεπ
Πολλες πληροφοριες σε μικρο χρονικο διαστημα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου μοιάζει να ενεργοποιεί τις ζωές των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από τη συνειδητοποίηση πως απαιτούνται πράξεις που είναι σε θέση να προκαλέσουν αντιδράσεις.

Η ταχύτητα της απόκρισης θα γίνει το κεντρικό θέμα της ημέρας, αφού θα χρειαστεί να μπορέσεις να δώσεις απαντήσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τρόπο που δείχνει πως διαθέτεις την απαραίτητη ευφυία για να πράξεις κάτι τέτοιο. Έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις πως φέρεις μαζί σου επιχειρηματολογία αλλά και λογική ματιά απέναντι στα πράγματα που αντιμετωπίζεις, με στόχο να υποστηρίξεις ακόμα περισσότερο τη στάση που κρατάς. Μπορεί να ακουστείς κάπως υπερβολικός/η και υπερφίαλος/η, αλλά αν διαθέτεις την απαραίτητη σιγουριά για όσα αναφέρεις, τότε δε χρειάζεται να σε προβληματίζει ο τρόπος που σε βλέπουν οι γύρω σου.

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία απόδραση την οποία έχεις ανάγκη. Σαφώς και κάτι τέτοιο μπορεί να συναντήσει αντιστάσεις στην καθημερινότητα σου, μπορεί να γίνει μία παγίδα μέσα στην οποία θα πέσεις λόγω της υπερβολικής σου αυτοπεποίθησης, γι’ αυτό φρόντισε να δώσεις υποσχέσεις τις οποίες μπορείς να τηρήσεις. Ίσως να είσαι περισσότερο αισιόδοξος/η σε σχέση με την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να προγραμματίζεις κάτι που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα μπορούσες να φέρεις εις πέρας, αφού δεν έχεις προσμετρήσει όλες τις παραμέτρους που είναι σε θέση να υψώσουν εμπόδια στα σχέδια σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων