Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ07
Σεπ
Ευθυνες η προσωπικες αγκυλωσεις;
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω και το τετράγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου μοιάζει να προσθέτει εμπόδια στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Οι υποχρεώσεις τις οποίες καλείσαι να φέρεις εις πέρας μοιάζει να κινούνται αντίθετα από την ανάγκη σου για προσωπική ελευθερία, με αποτέλεσμα να μη σου επιτρέπουν να έχεις ελεύθερο χρόνο. Μία τέτοια προοπτική όμως μπορεί να σε βολεύει, αφού θέλεις να φορτώσεις τους ώμους σου με βάρη και ευθύνες για να πάψεις να σκέφτεσαι πως μπορεί να έχεις την ευχέρεια των κινήσεων. Ίσως λοιπόν να προσθέτεις στη διάρκεια της ημέρας όσο το δυνατό περισσότερες υποχρεώσεις και να γεμίζεις το πρόγραμμα σου με δραστηριότητες που επιμένεις να μετατρέπεις σε ευθύνες που δεν μπορείς να αποφύγεις και δράσεις που είναι απαραίτητο να ολοκληρωθούν εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. 

Από την άλλη πλευρά, θα αντιδράσεις αν υπάρξουν τρίτοι που θα προσπαθήσουν να προσθέσουν βάρη στην ημέρα σου, και μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις και λεκτικοί διαξιφισμοί. Μοιάζεις έτοιμος/η να υπερασπιστείς την ικανότητα σου να ιεραρχείς τις προτεραιότητες σου και να διαμορφώσεις το πρόγραμμα σου σύμφωνα με τις δικές σου προσωπικές ανάγκες και υποχρεώσεις. Κάθε φωνή αυθεντίας που παλεύει να διαμορφώσει το δικό σου πρόγραμμα μοιάζει με την αφορμή για να ξεσπάσεις απέναντι της, αφού κουβαλάς εσωτερικά βάρη που έχουν τις ρίζες τους σε εικόνες που έρχονται από μία παλιότερη εποχή που δεν έχουν σβήσει, παρά το γεγονός πως θεωρούσες πως τις είχες αφήσει πίσω σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων