Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html10
Σεπ
Δοκιμαζοντας τις αντοχες μιας ισορροπιας
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου μοιάζει να δοκιμάζει τις αντοχές και διαθέσεις των σταθερών εκπροσώπων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο απέναντι στην απότομη αλλαγή, την εξέλιξη, της πρόκληση. 

Με μία σειρά από υποχρεώσεις και ευθύνες να είναι μπροστά σου, είναι αρκετά πιθανό να θελήσεις να σπάσεις αυτή τη ρουτίνα τη ή τη συνεχιζόμενη ροή μέσα από μία κίνηση που ταράζει τα νερά. Ίσως να δοκιμάσεις τα στεγανά της προσωπικής σου σχέσης ή της επαγγελματικής σου συνεργασίας, μέσα από ένα αστείο που θα κάνεις, αλλά μπορεί να ληφθεί πολύ σοβαρά από την άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία μικρή ρωγμή. Αυτή όμως η ρωγμή δε σημαίνει πως είναι απαραίτητα αληθινή, αλλά πως αποτελεί μία υπενθύμιση σχετικά με την άλλη οπτική που θα μπορούσες να έχεις απέναντι στα πράγματα, ώστε να μη θεωρείς τίποτα ως δεδομένο. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να φέρει και κάποιες ανατροπές σε θέματα οικονομικού περιεχομένου, ειδικά αν καλείσαι να λειτουργήσεις με γνώμονα την ομαδική προσπάθεια. Μπορεί να θελήσεις να διαχωρίσεις τη θέση σου από το υπόλοιπο σύνολο ή να κάνουν κάτι αντίστοιχο οι άλλοι, με αποτέλεσμα να χάσεις τα πατήματα και τις ισορροπίες σου. Ίσως να επιδιώξεις να λειτουργήσεις περισσότερο ατομικά, θέλοντας να διαφυλάξεις τις κτήσεις σου, κάτι που όμως μπορεί να θεωρηθεί ως προδοσία από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας στην οποία ανήκεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων