Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ11
Σεπ
Με περιεργη διαθεση
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, χωρίς να σχηματίζει κάποιες έντονες όψεις με άλλους πλανήτες, μοιάζει να προκαλεί εκνευρισμό στην ατμόσφαιρα και νεύρα που δεν είναι εύκολο να αποδοθούν σε συγκεκριμένη αιτία. 

Η συναναστροφή σου με κόσμο θα μπορούσε να προκαλεί μία αναστάτωση την οποία δεν μπορείς αν ελέγξεις, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να ανακαλύψεις το λόγο αυτού του γεγονότος. Ίσως να θέλεις απλά να επικεντρωθείς στις ασχολίες που σε προβληματίζουν, να παραμείνεις σταθερός/η σε ένα πλάνο που έχεις διαμορφώσει και δεν μπορείς να βγεις εκτός αυτού. Ίσως πάλι να προτιμάς να παραμείνεις στη γωνιά σου και να αποφύγεις την έντονη συναναστροφή με κόσμο, αφού ο θόρυβος σε ενοχλεί και σου προκαλεί εσωτερικές εντάσεις τις οποίες θα προτιμούσες να αποφύγεις. 

Μία άλλη πτυχή της σημερινής ημέρας έχει να κάνει με την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε μία ομαδική δραστηριότητα που σε αποσπά από μία ρουτίνα που μπορεί και να σε κουράζει. Κάτι τέτοιο μοιάζει με καλή ευκαιρία ώστε να σπάσεις το πρόγραμμα της εβδομάδας στη μέση, αρκεί βέβαια να είσαι έτοιμος/η να συναναστραφείς με ανθρώπους που μπορεί να έχετε εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης. Κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει εξαιρετικά προκλητικό, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να δημιουργεί λεκτικές εντάσεις που μπορούν πολύ εύκολα να φουντώσουν.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων