Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ14
Σεπ
Αναζητωντας την καταλληλη πυξιδα
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 14ης Σεπτεμβρίου στην 21η μοίρα των Ιχθύων, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη και αντίθεση με τον Άρη από την Παρθένο μοιάζει να φέρνει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) μπροστά σε αποφάσεις που αλλάζουν την κατεύθυνση της ζωής τους. 

Καλείσαι να αφήσεις πίσω σου τις ασάφειες και τις αμφιβολίες, να αποσαφηνίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ακολουθήσεις μία πορεία που έχει σαφή βήματα και χρονοδιαγράμματα. Οι πολλές φωνές θα σε αποπροσανατολίσουν, θα σε αναγκάσουν να θέλεις να απομονωθείς ώστε να βρεις την ισορροπία με τον εαυτό σου, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις να ζητήσεις τη γνώμη των πολλών και να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η σε πρόσωπα που θεωρείς πως μπορείς να εμπιστευτείς. Μπορεί να νιώσεις πως βουλιάζεις σε μία θάλασσα ευκαιριών και προτάσεων, αλλά την ίδια στιγμή καλείσαι να βρεις τη δύναμη ώστε να βγάλεις το κεφάλι σου έξω από το νερό, να αναζητήσεις καθαρό αέρα και να αποφασίσεις αν θα αφεθείς στην πορεία προς το βυθό ή θα αρχίσεις να κολυμπάς αναζητώντας την κοντινότερη ακτή. 

Η σημερινή όμως ημέρα μοιάζει να φέρνει και την προοπτική ενός ταξιδιού που σε αναγκάζει να βρεθείς μακριά από τη βάση σου. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε φρόντισε να έχεις σαφές χρονοδιάγραμμα, να είσαι σε θέση να χωρέσεις μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο όλες τις ασχολίες που καλείσαι να φέρεις εις πέρας, να είσαι σαφής και περιεκτικός/η. Η επαφή με πολύ κόσμο μπορεί να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για την καριέρα σου, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να σε αποπροσανατολίσει, αφού θα λάβεις πολλές πληροφορίες τις οποίες δεν μπορείς να αξιολογήσεις. Η ορθή κρίση είναι ένα σημαντικό στοιχείο της προσωπικότητας σου το οποίο καλείσαι να φέρεις στην επιφάνεια, αν θέλεις να αποδείξεις πως διαθέτεις οντότητα και δε χάνεσαι μέσα στο σύνολο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων