Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ16
Σεπ
Με σοβαροτητα και αποτελεσματικοτητα
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, σε τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να οδηγηθούν σε δράσεις, μετά από μία Πανσέληνο που έχει αφήσει θολή εικόνα πίσω της.

Θα κληθείς να αποδείξεις κατά πόσο διαθέτεις την απαραίτητη δυναμική ώστε να οδηγήσεις τις εξελίξεις, αν είσαι ικανός/η να διαχειριστείς την ευκαιρία που παρουσιάζεται ώστε να πάρεις στα χέρια σου το παρακάτω των καταστάσεων. Κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον για εσένα, να δηλώνει πως έχεις την ευκαιρία να κινηθείς με γνώμονα την προσωπική βούληση, μακριά από συμβιβασμούς που σε αφήνουν παγερά αδιάφορο/η. Την ίδια όμως στιγμή, θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με ανθρώπους που διαθέτουν ισχύ στα χέρια τους και δε φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν βήματα προς τα πίσω, επιτρέποντας σου να λειτουργήσεις με τρόπο που μπορεί να τους προκαλεί άγχος και εκνευρισμό.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετική σε περίπτωση που αποφασίσεις να ασχοληθείς επισταμένα και με προσοχή σχετικά με θέματα που απαιτούν χρόνο και προσήλωση. Φρόντισε να επενδύσεις χρόνο σε μία σχέση που απαιτεί σοβαρά βήματα επίλυσης των προβλημάτων που κουβαλά μαζί της, αφήνοντας στην άκρη τη διάθεση σου για μία επιφανειακή αντιμετώπιση της όλης κατάστασης. Είναι καιρός να αποδείξεις πως διαθέτεις το ειδικό βάρος που μπορεί να πείσει σημαίνοντα πρόσωπα πως μπορείς να ανέβεις επίπεδο στην εκτίμηση τους, γι’ αυτό μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων