Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ17
Σεπ
Θεμα αισθητικης
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό και το πέρασμα στον Ταύρο την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, σε συνδυασμό με την αντίθεση της Αφροδίτης από το Ζυγό με τον Χείρωνα από τον Κριό, σηματοδοτούν την έναρξη μίας περιόδου δύο-τριών ημερών που θέματα αισθητικής και απολαβών θα βρεθούν στο άμεσο προσκήνιο. 

Η έντονη δυσαρέσκεια σχετικά με ένα ζήτημα που επηρεάζει την αρμονία του περιβάλλοντος που κινείσαι θα γίνει πλέον προφανής και είναι πιθανό να επηρεάσει υπάρχουσες ισορροπίες. Αν κάτι σε ενοχλεί, τότε θα επιλέξεις να εκφραστείς ανοικτά, αλλά θα χρειαστεί να είσαι σε θέση να επιχειρηματολογήσεις πάνω στην άποψη σου και να δικαιολογήσεις τα λεγόμενα από την πλευρά σου. Αν πάλι αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπολογίζεται η προσωπική σου αξία, τότε είναι καιρός να εκφραστείς και να ζητήσεις εξηγήσεις σχετικά με αυτό που λαμβάνει χώρα. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να μαζέψεις μέσα σου αρκετή εσωτερική ένταση την οποία δε θα μπορέσεις να διοχετεύσεις με τον κατάλληλο τρόπο προς τις σωστές κατευθύνσεις. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να κατεβάσεις ταχύτητα και να αποφασίσεις να εστιάσεις σε ένα θέμα που αφορά μία σχέση σου και χρήζει επεξεργασίας και βελτίωσης. Αν μπορείς να ασχοληθείς με την άλλη πλευρά, τότε φρόντισε να αποδείξεις πως έχεις διάθεση να κάνεις κάτι τέτοιο, ρίξε γέφυρες σύνδεσης και απόφυγε να μεγαλώσεις τις αποστάσεις. Να έχεις βέβαια στο μυαλό σου πως μία τέτοια πράξη θα φέρει στην επιφάνεια και δικές σου παραλείψεις τις οποίες θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Πόσο έτοιμος/η είσαι να αποδεχτείς λάθη σου και να κάνεις την αυτοκριτική σου και να αποφύγεις να κλειστείς ακόμα περισσότερο στο καβούκι σου;

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων