Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2021 βρίσκονται εδώ26
Οκτ
Νεα Σεληνη 28/10/2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 28ης Οκτωβρίου στην 4η μοίρα του Σκορπιού, σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και σε quincunx με τον Χείρωνα από τον Κριό φαίνεται να θέλει να προκαλέσει ηλεκτροσόκ στη ζωή του πρώτου δεκαημέρου των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η μάχη ανάμεσα στην ανάληψη προσωπικής δράσης και στη συγκράτηση των ορμών τρίτων ατόμων για δραστηριοποίηση είναι παρούσα και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Η επαναστατική διάθεση από την άλλη πλευρά έχει ως στόχο να σου υπενθυμίσει πως οι αντοχές δεν είναι ανεξάντλητες, πως η υπομονή κάποια στιγμή τελειώνει και δίνει τη θέση της σε μία έκρηξη απωθημένων και διαθέσεων που έχουν παγιδευτεί.

Από την άλλη πλευρά, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο ώστε να βάλεις σε σειρά κάποιες καταστάσεις των οποίων δεν έχεις τον έλεγχο. Θα μπορούσες να επιβληθείς απέναντι στα πράγματα, επιλέγοντας να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο των καταστάσεων, αφήνοντας πίσω σου μία περίοδο που ήσουν περισσότερο ελαστικός/η με τις προθέσεις προσώπων που έχουν σημαντική θέση στη ζωή σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα μπορούσε να προκαλέσει μία στιγμιαία αναταραχή σε θέματα οικονομικού περιεχομένου, έχοντας ως στόχο να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες ισορροπίες έχουν πλέον αλλάξει και δεν μπορείς να κοιτάζεις προς το παρελθόν. Μία επαγγελματική πρόταση αυτή την περίοδο θα σε βάλει στη διαδικασία αναθεώρησης αποφάσεων που έλαβες πριν από λίγο καιρό, οπότε μη βιαστείς να αποφασίσεις. Αν πάλι προκύπτει κάτι νέο στον ερωτικό τομέα, τότε αξιολόγησε κατά πόσο κυνηγάς κάτι εφήμερο ενώ την ίδια στιγμή διακινδυνεύεις την ασφάλεια του παρόντος. Μήπως λοιπόν δελεάζεσαι υπερβολικά από κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις, οπότε μπορεί να τινάξεις πολλά στον αέρα;

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου σε καλεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι. Αν προσπαθείς να κινηθείς παρασκηνιακά και υπογείως, τότε κάποιοι θα φέρουν στην επιφάνεια τα γεγονότα που σε εμπλέκουν άμεσα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εκτεθείς και να λάβεις ουσιαστικές αποφάσεις. Αν πάλι συνεχίζεις να ζεις με γνώμονα τη δύναμη της συνήθειας, τότε κάποιος/α αποφασίζει να τραβήξει το χαλί από το έδαφος που πατάς με αποτέλεσμα να χάνεις την ισορροπία σου. Δε νομίζω πως χρειάζεται να εξετάσεις αν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας από κάτω σου, αλλά είναι καιρός να αποδείξεις πως μπορείς να πετάς.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα φέρει στην επιφάνεια θέματα εργασιακού περιεχομένου τα οποία κρύβονται και επωάζονται εδώ και αρκετό καιρό. Καλείσαι να λειτουργήσεις με γνώμονα την ψυχραιμία απέναντι σε καταστάσεις που φαίνεται να αλλάζουν τις ισορροπίες στην καθημερινότητα σου. Καλείσαι επίσης να φροντίσεις την υγεία σου, να προστατέψεις τον εαυτό σου και να εξετάσεις μήπως εκτίθεσαι σε καταστάσεις που κρύβουν παγίδες τις οποίες δεν μπορείς να θεωρείς πως είναι αόρατες. Είναι καιρός να αποδείξεις πως έχεις τον έλεγχο καταστάσεων που μπορούν να σε θίγουν εφόσον τις αγνοείς επιδεικτικά.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό μοιάζει να ταρακουνά συναισθηματικά θέματα που κρύβονται βαθιά μέσα σου και αποφάσισαν να έρθουν στην επιφάνεια ώστε να δοκιμάσουν τη σταθερότητα των αποφάσεων σου.  Η ανάγκη ή η βούληση να υπάρχουν εξελίξεις στην υπάρχουσα σχέση σου φαίνεται να ρίχνουν το βάρος του ενδιαφέροντος σου προς τον προσωπικό τομέα, δημιουργώντας ένα κενό χρόνου στον επαγγελματικό τομέα. Αν πάλι προκύψει μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο, η οποία μάλιστα σχετίζεται με το παρελθόν σου μέσω αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος, τότε μπορεί να αφήσεις τα πάντα στην άκρη για να κυνηγήσεις αυτή την προοπτική. Θα σου έλεγα να μην παίζεις με τη φωτιά, αν δεν είσαι έτοιμος/η να προκαλέσεις στην ηλεκτροπληξία στη ζωή σου.

 

Λέων

Η εκρηκτική Νέα Σελήνη μοιάζει να ταρακουνά εύθραυστες ισορροπίες στη βάση της ζωής σου, μέσα από τη συνειδητοποίηση πως κάποια άτομα δε συνεισφέρουν θετικά σε προσωπικές σου αγωνίες και σχέδια. Αν πιέζεσαι επειδή αναγκάζεσαι να λειτουργήσεις μέσα σε πλαίσιο τρίτων, τότε μπορεί να εκραγείς και να εκφραστείς με τρόπο που θα τρομάξει κάποιους. Μία παραίτηση από τη δουλειά σου, η λύση μίας σχέσης ή μία ξαφνική μετακόμιση μπορεί να εκτονώσουν την εσωτερική σου ένταση. Δεν είναι όμως βέβαιο πως λύνουν το ουσιαστικό πρόβλημα, αφού μπορεί να το μεταθέτουν στην επόμενη επιλογή που θα κάνεις. 

 

Παρθένος

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει να εκφραστείς πολύ πιο ανοικτά και εύκολα σε σχέση με αυτό που καταφέρνεις να κάνεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Νιώθεις την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου όσα κρατάς, να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που μοιάζουν με απωθημένα που σε έχουν μετατρέψει σε ένα άτομο έτοιμο να εκραγεί. Αν χρειάζεται να μιλήσεις, τότε φρόντισε να το κάνεις πράξη μέσω μίας ουσιαστικής διαδικασίας, και όχι με στόχο να ξεσπάσεις την επιφανειακή σου ένταση. Αν προκύπτει η ανάγκη ενός ταξιδιού, τότε φρόντισε να έχεις διαμορφώσει με προσοχή το πλαίσιο αυτού, αφού μπορεί να βιαστείς και να εκτεθείς. 

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον τομέα των αποκτημάτων σου, είναι πιθανό να προκαλέσει μία αναστάτωση στις οικονομικές σου απολαβές. Καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση τις αλλαγές στην αμοιβή σου, να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου αποφεύγοντας όμως να κοντράρεις έντονα άτομα που διασφαλίζουν τα χρήματα που κερδίζεις. Στον τομέα του οικογενειακού προϋπολογισμού, φρόντισε να ισορροπήσεις κάποιες ευθύνες που έχουν μοιραστεί με άδικο τρόπο και να αντιδράσεις απέναντι στις αιτιάσεις της άλλης πλευράς που επιμένει να θέλει να κινείται με τρόπο που κουβαλά μία μορφή προσωπικής επιβολής του εγώ. 

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει με τη στιγμή της πυροδότησης μίας νέας πραγματικότητας που επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Καλείσαι να διαχειριστείς τα δεδομένα που δημιουργούνται και ανατρέπουν τις ισορροπίες στη ζωή σου, ακόμα και μέσα από πληροφορίες που λαμβάνεις και αφορούν την προσωπική σου ζωή. Μία σχέση που δεν προχωρά, θα πρέπει να λήξει άμεσα και να αποδεχτείς πως μένεις εκτός ενός πλαισίου που θεωρούσες πως μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται. Αν πάλι έρχεται στην επιφάνεια κάτι νέο που αφορά την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, τότε φρόντισε να λειτουργήσεις με γνώμονα την ειλικρίνεια, αφήνοντας στην άκρη παιχνίδια εντυπώσεων. 

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό είναι πιθανό να αποσυντονίζει την καθημερινότητα σου μέσα από εξελίξεις που θα αλλάξουν τη ροή των δράσεων σου. Μία απόφαση τρίτων θα σε επηρεάσει και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως κάποια πράγματα δεν είναι στα χέρια σου και πως καλείσαι να ακολουθήσεις τις εντολές τρίτων. Ίσως πάλι να επηρεάζεται ο τομέας της υγείας σου και να χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάποιες συνήθειες σου, να προσέξεις τη διατροφή σου και να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα που σου επιβάλλεται. Προσπάθησε να καταλάβεις πως υπάρχουν καταστάσεις τις οποίες απλά αποδέχεσαι και δεν ορίζεις, και τότε μόνο θα συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου. 

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ενεργοποιήσεις εκ νέου κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές, να αξιολογήσεις τη συναναστροφή σου με άτομα που επανέρχονται στο προσκήνιο και ζητούν χρόνο από εσένα. Ίσως να μη θέλεις να επενδύσεις χρόνο σε τέτοιες δραστηριότητες, να προτιμάς να παραμείνεις στα γνώριμα εδάφη του σπιτιού σου ή να εστιάσεις ακόμα περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα. Κάτι τέτοιο όμως απλά μεγαλώνει τις εκκρεμότητες που έχεις ανοικτές, οπότε είναι προτιμότερο να αποφασίσεις να καθαρίσεις το τοπίο της ζωής σου παρά να συνεχίσεις να κρύβεσαι από αυτή. 

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό αποτελεί μία χρονική στιγμή που δηλώνει πως η ζωή σου περνά σε μία καινούργια περίοδο. Αν ξεκινά κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, τότε χρειάζεται να παρατηρήσεις προσεκτικά τα δεδομένα που διαμορφώνονται, αφού οι άνθρωποι που είναι πλέον γύρω σου δεν είναι και τόσο ξεκάθαροι. Φρόντισε να διαβάσεις τι κρύβεται πίσω από τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου, να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις και απόψεις σου, να αντιληφθείς πως η θέση σου δεν είναι πλέον η ίδια. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι έτοιμος/η για μία μετακίνηση, τότε προετοίμασε το έδαφος αποφεύγοντας να προβείς σε ανακοινώσεις, αφού δε χρειάζεται να βιαστείς αυτή την περίοδο. 

 

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή σε έναν τόπο που σε βοηθά να αδειάσεις το μυαλό σου από όλα όσα σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Αν πάλι συνεχίζεις να είσαι πιεσμένος/η και εγκλωβισμένος/η, τότε είναι καιρός να συζητήσεις αυτό το θέμα με τα άτομα που επηρεάζουν τις αποφάσεις σου, ζητώντας περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Να θυμάσαι όμως πως κάποιες ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και τα λεγόμενα σου μπορεί να επηρεάσουν το όφελος που έχεις αυτές τις σχέσεις, γι’ αυτό μέτρησε προσεκτικά την επίδραση αυτού του γεγονότος στον οικονομικό τομέα της ζωής σου.

40 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:57
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
07 Απρ 2021 | 12:56
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Εικόνα ζωδίου
ninnaki
07 Απρ 2021 | 12:55
Θεσεις πλανητων