Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ19
Σεπ
Απολαυσεις
Από signingstar

Το ευνοϊκό τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με τη Σελήνη από τον Ταύρο την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου μοιάζει να θέλει να τονίσει πως η ημέρα προσφέρεται για χαλαρούς ρυθμούς, για ενασχόληση με ζητήματα που μπορούν να κλείνουν ανοικτές τρύπες σε θέματα που απασχολούν και για επαφή ασχολίες που παρέχουν απολαύσεις που αναζητάς.

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) είναι πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείς με ένα θέμα τεχνικού περιεχομένου, που θα μπορούσε να καταναλώσει μεγάλο ποσό από το χρόνο σου, με στόχο να εξετάσεις κάθε πιθανή λεπτομέρεια που έχει σημασία για το τελικό αποτέλεσμα. Θα χρειαστείς υπομονή και επιμονή, δύο στοιχεία που πιθανότατα να διαθέτεις ή να είσαι σε θέση να εμπλουτίσεις μέσα από προσωπική εξάσκηση. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις στη λεπτομέρεια και να προετοιμαστείς πολύ προσεκτικά για πιθανά προβλήματα που θα παρουσιαστούν και τα οποία θα μπορείς να αξιολογήσεις και να σχολιάσεις σε μία κουβέντα που θα λάβει χώρα με άτομα που θα προσπαθήσουν να αξιολογήσουν τις ικανότητες σου.

Η σημερινή όμως ημέρα είναι ιδανική και για να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να επενδύσεις χρόνο στο να φροντίσεις εσένα και να περάσεις όσο το δυνατό καλύτερα. Μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου μία ημέρα χαλάρωσης ή να αποφασίσεις να ασχοληθείς με τη διατροφή σου, μέσα από ένα γεύμα που σου ξυπνά ξεχασμένες απολαύσεις. Ίσως πάλι να θελήσεις να αναθερμάνεις τη σχέση σου, μέσα από την ευκαιρία της σωματικής επαφής με το έτερο ήμισυ, κάτι που μοιάζει να έχεις μεγάλη ανάγκη.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων