Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ20
Σεπ
Αναλαφρα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους την Παρασνευή 20 Σεπτεμβρίου θα ενισχύσει το επικοινωνιακό κλίμα που έχουν διαμορφώσει η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο Ζυγό, με αποτέλεσμα να ενισχύονται οι επαφές, οι συναντήσεις και η επένδυση χρόνου με το έτερο ήμισυ.

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του αέρινου στοιχείου (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) τότε έχεις την ευκαιρία να σχεδιάσεις ή να πραγματοποιήσεις μία απόδραση, συντροφιά με το έτερο ήμισυ ή με καλή παρέα, κάτι που σε βοηθά να πάρεις αποστάσεις από μία καθημερινότητα που σε πιέζει. Σαφώς και η παρουσία του Άρη στην Παρθένο επιμένει να σου υπενθυμίζει πως υπάρχουν δουλειές της καθημερινότητας που δεν έχουν κλείσει και χρειάζονται την προσοχή σου, αλλά μπορείς για μερικές ώρες να λάβεις αποστάσεις και να καθαρίσεις το μυαλό σου.

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα ευνοεί το έντονο επικοινωνιακό κλίμα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν συζητήσεις και επαφές που είναι σε θέση να φέρουν στο προσκήνιο καινούργια δεδομένα. Φρόντισε να έχεις επιχειρήματα σε αυτά που αναφέρεις, γιατί μπορεί να ανοίξεις το στόμα σου και να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που δεν είσαι έτοιμος/η να διαχειριστείς με σοβαρότητα και πειστικότητα. Το γεγονός όμως πως μπορείς να διαθέτεις μία παιδική αθωότητα απέναντι στις περιστάσεις, είναι σε θέση να σε βοηθήσει να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις και διαπληκτισμούς που δε χρειάζεται να γεννηθούν μία τέτοια ημέρα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων