Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ21
Σεπ
Η σαφηνεια σε πρωτο πλανο
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και τα τετράγωνα με τον Άρη από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου αποτελούν οιωνούς μίας έντονης ημέρας για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η επικοινωνία σου με αρκετό κόσμο, η δημοφιλία σου είναι στοιχεία που σε βοηθούν να νιώσεις πλήρης και αποδεκτός/η, να αισθανθείς πως βρίσκεσαι μέσα σε ένα σύνολο ανθρώπων που σε αγκαλιάζουν και σου παρέχουν την ασφάλεια που αναζητάς. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να θέσεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα, να αφήσεις στο περιθώριο κάποια θέματα που πιθανότατα σε απασχολούν και σε προβληματίζουν, κερδίζοντας χρόνο και στιγμές. Ίσως όμως απλά να δημιουργείς περισσότερες εκκρεμότητες και να γεμίζεις τη ζωή σου με αμφιβολίες και ανασφάλειες, τις οποίες δεν εξαφανίζεις, αλλά απλά τις μεταθέτεις για ένα επόμενο χρονικό διάστημα.

Η σημερινή ημέρα θα μπορούσε λοιπόν να αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να επιταχύνεις κάποιες δουλειές που έχεις αναλάβει και απομένουν λεπτομέρειες ώστε να τις ολοκληρώσεις. Πίεσε τον εαυτό σου ώστε να λειτουργήσεις εντός συγκεκριμένου πλαισίου και απόφυγε να θεωρήσεις πως κάποια πράγματα θα λυθούν με ένα μαγικό τρόπο. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου, να βάλεις τη σκέψη σου σε λειτουργία, να εκφράσεις αυτά που κουβαλάς μέσα σου και όχι να επιμένεις να πιστεύεις πως και οι άλλοι βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα, χωρίς να έχεις επιβεβαιώσει αν μιλάτε την ίδια γλώσσα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων