Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ02
Οκτ
Αλλαγη οπτικης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου μοιάζει να προσθέτει ταχύτητα και ευελιξία στη διάρκεια της ημέρας, λαμβάνοντας αποστάσεις από σκέψεις, απόψεις και καταστάσεις που κουβαλούν μαζί τους την έννοια του συμβιβασμού και του βαλτώματος.

Θα θελήσεις να τρέξεις κάποιες διαδικασίες, να ολοκληρώσεις τα πλάνα σου, να λειτουργήσεις με γνώμονα τη μεγάλη εικόνα αφήνοντας στην άκρη τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να προκαλούν προβληματισμό και φρενάρισμα. Η αισιοδοξία θα επιστρέψει και θα προσπαθήσεις να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με τρόπο που μπορεί να τρομάξει κάποια άτομα στον περίγυρο σου, αφού λειτουργείς ενστικτωδώς και παρορμητικά. Η ορμή σου θα συμπαρασύρει στο διάβα της την αμυντική στάση που επιμένουν να διατηρούν πρόσωπα που δεν είναι σε θέση να κινηθούν με επιθετικό και ενεργητικό τρόπο.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και αρκετές εκκρεμότητες τις οποίες καλείσαι να επιλύσεις, να διευθετήσεις. Ίσως να μην προλάβεις να ολοκληρώσεις μέσα στη διάρκεια της ημέρας όλα όσα αναλαμβάνεις, να δώσεις υποσχέσεις τις οποίες δεν είσαι σε θέση να τηρήσεις. Μπορεί όμως να έρθεις σε επαφή με τα προσωπικά σου όρια και να εξετάσεις μήπως βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σε φυλακίζει και σε κρατά στάσιμο/η και προσγειωμένο/η. Αν ισχύει αυτό, τότε είναι καιρός να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία οπτική που δεν μπορείς να έχεις όσο παραμένεις δέσμιος/α σε μία περίσταση που δεν αλλάζει.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων