Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ03
Οκτ
Η κατεδαφιση των ερειπιων
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου αποτελεί το σημάδι πως οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο θα βρεθούν μπροστά σε διλήμματα και σε αποφάσεις που δεν είναι εύκολο να ληφθούν με γνώμονα μόνο τη λογική.

Καλείσαι να ισορροπήσεις το μυαλό και το συναίσθημα, να ζυγίσεις δύο ενδεχόμενα πάνω σε μία βάση που δεν είναι καθόλου σταθερή. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με τον τρόπο που σκέφτεσαι και αποφασίζεις, με αποτέλεσμα να διστάζεις να εκφράσεις τη σκέψη και την άποψη σου. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως βουλιάζεις στην ανασφάλεια και να προτιμάς να κάνεις κάποια βήματα προς τα πίσω ώστε να αποφύγεις να εκτεθείς από τα λεγόμενα σου. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να χαρακτηριστεί και ως δειλία, αλλά θα μπορούσες να αλλάξεις αυτή την άποψη, λέγοντας πως ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το καλό των άλλων και όχι για εσένα.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με καταστάσεις που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Χρειάζεσαι στήριξη και προστασία από ανθρώπους που είναι σε θέση να κοιτάζουν πέρα από το προφανές, που μπορούν να βλέπουν στο μέλλον αποφεύγοντας να παραμένουν δέσμιοι μίας οπτικής που έχει βάση μόνο στο σήμερα. Προσπάθησε να γίνεις μέλος της ομάδας αυτών των ανθρώπων, αφού έχει σημασία να μπορείς να αφήσεις πίσω σου ένα παρελθόν που αρχίζει να κατεδαφίζεται μα γοργούς πλέον ρυθμούς. Άλλωστε, η επαναφορά του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω τη σημερινή ημέρα, θέλει να τονίσει την ανάγκη να κοιτάξεις το μέλλον κατανοώντας πως το παρελθόν συμπαρασύρει μαζί του στη λήθη και την εξαφάνιση ένα παλαιολιθικό παρόν.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων