Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ04
Οκτ
Χειραψια με την πραγματικοτητα
Από signingstar

Καθώς η Σελήνη θα προχωρά στον Τοξότη την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και θα απομακρύνεται από τον Δία, ενώ την ίδια ώρα η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό θα γίνεται ολοένα και πιο αντιληπτή, η ημέρα θα αφήνει πίσω της την ανεμελιά των πρώτων ωρών για να δώσει τη θέση της σε σκέψεις και ανησυχίες που θα δυναμώνουν.

Θα κληθείς να βαθύνεις τη σκέψη σου, να έρθεις σε επαφή με αμφιβολίες και ασάφειες, να ασχοληθείς με ζητήματα που απαιτούν περισσότερο χρόνο απασχόλησης μαζί τους και δεν μπορούν να βασίζονται σε μία επιφανειακή άποψη. Μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσεις ταχύτητα και να εξετάσεις ένα θέμα μέσα από μία περισσότερο σφαιρική οπτική γωνία, να προσπαθήσεις να ρίξεις φως σε σκιές και να ασχοληθείς με τις σκοτεινές πτυχές της περίστασης. Ίσως πάλι να γεννηθούν αμφιβολίες και να μεγαλώσει ο βαθμός της απαισιοδοξίας σου απέναντι στα πράγματα, κάτι που μπορεί να βαρύνει την ατμόσφαιρα.

Η αλήθεια όμως είναι πως καλείσαι να γίνεις περισσότερο πραγματιστής, να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα και να αποφύγεις να μαλακώσεις κάποιες σκληρές γωνίες της περίστασης. Μπορεί να αναγνωρίζεις πως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πως μία κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο, με αποτέλεσμα να είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με το μέλλον παρά να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις κάτι που φεύγει μέσα από τα χέρια σου. Η ζωή προχωρά παρακάτω και εσύ δεν μπορείς να αγνοείς τις δυσκολίες που κρύβονται μέσα σε μία τέτοια κοσμοθεωρία που καλείσαι να εφαρμόσεις.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων