Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ05
Οκτ
Δυσκολες ισορροπιες
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ενεργοποιεί τα τετράγωνα με τον Άρη από το Ζυγό και τον Χείρωνα από τον Κριό με αποτέλεσμα να μπαίνει σε κίνηση η ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Θα αντιμετωπίσεις αρκετές υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο από όσο έχεις συνηθίσει, αφού χρειάζεται να καλύψεις κάποια κενά και να ισορροπήσεις δεδομένα. Ίσως να πρέπει να αφήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες στην άκρη και να ενδιαφερθείς περισσότερο για τους γύρω σου, προσπαθώντας να διατηρήσεις κάποιες ισορροπίες που αντιλαμβάνεσαι πως έχουν προβλήματα. Μπορεί να θυμηθείς εκ νέου συζητήσεις ή πράξεις του περασμένου Σαββατοκύριακου και να εξετάσεις κατά πόσο έχεις λάβει σοβαρά υπόψη σου τα μαθήματα εκείνης της εποχής ή να χρειαστεί να αποδείξεις πως έχεις εργαστεί στη βάση των υποσχέσεων που έδωσες και δε δίνεις δικαίωμα σε τρίτους να σε κριτικάρουν για πιθανές ανεπάρκειες.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με αδιέξοδα και εμπόδια τα οποία δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με σοβαρότητα με θέματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση σου με πρόσωπα που δεν μπορείς να διατηρείς απόσταση ανάμεσα σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως καλείσαι να βάλεις νερό στο κρασί σου και να ξεπεράσεις προσωπικές σου αγκυλώσεις, αφού χρειάζεται να αποδείξεις πως διαθέτεις πειθαρχία και ικανότητα να κάνεις συμβιβαστικές κινήσεις, ακόμα και αν συνεχίζεις να πιστεύεις πως δεν υπάρχει ισότητα ανάμεσα σας.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων