Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ08
Οκτ
Η φωνη απο μεσα
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Υδροχόο την Τρίτη 8 Οκτωβρίου χωρίς όμως να υπάρχουν όψεις με άλλους πλανήτες, μοιάζει να μεταφέρει όλη τη δυναμική στην αντίθεση του Ερμή από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο που φαίνεται να βάζει το μυαλό σε θέση ισχύος και να τονίζει την ανάγκη να υπάρξουν αποφάσεις που βασίζονται σε ισχυρά θεμέλια.

Η πρόκληση συνεχίζει να βρίσκεται μπροστά σου και να σου ζητά να αντιδράσεις χωρίς όμως να σου προσφέρει μία μικρή βοήθεια. Θα κληθείς να βρεις βαθιές εσωτερικές δυνάμεις, να ανακαλύψεις τεράστια αποθέματα εσωτερικής πίστης στον εαυτό σου, ώστε να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που μοιάζουν με μεγάλα αδιέξοδα που έχεις μπροστά σου. Θα χρειαστεί να προχωρήσεις σε πολύ σοβαρούς χρηματικούς υπολογισμούς ώστε να καταφέρεις να καταλάβεις κατά πόσο μπορείς να συνεχίσεις να στηρίζεσαι σε ένα σύστημα που μπορεί να χάνει την επαφή με τη νέα πραγματικότητα.

Η σημερινή ημέρα θα σε ωθήσει να πάρεις αποστάσεις από το περιβάλλον γύρω σου και να αναζητήσεις τις απαντήσεις που έρχονται από μέσα σου. Οι κοντινοί σου άνθρωποι μπορεί να σε βαραίνουν με περισσότερες σκέψεις και έννοιες, να σε κάνουν να αισθάνεσαι πως χάνεις τον προσανατολισμό σου. Η πυξίδα που αναζητάς βρίσκεται μέσα σου και γνωρίζει την κατεύθυνση που καλείσαι να ακολουθήσεις, αλλά περιμένει να της δείξεις πως την εμπιστεύεσαι. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, όσο επιμένεις να δίνεις βάση σε ερεθίσματα που λαμβάνεις από γύρω σου και στην πραγματικότητα σε αποπροσανατολίζουν.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων