Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ11
Οκτ
Ξεφευγοντας απο τα ορια του εαυτου σου
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου μοιάζει να ανακατεύει την ημέρα των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ανάγκη να ξεφύγεις από τα αυστηρά προσωπικά πλαίσια και όρια μπορεί να σημαίνει πως αποφασίζεις να αφήσεις στην άκρη τις ατομικές σου ασχολίες και να αφοσιωθείς σε κάτι μεγαλύτερο που αφορά περισσότερο κόσμο. Μπορεί να γίνεις μέλος μίας ομάδας που ασχολείται με τη θεραπεία ή τη φροντίδα ανθρώπων που χρήζουν υποστήριξης ή να χρειαστεί να περάσεις όλη την ημέρα δίπλα σε ένα κοντινό σου πρόσωπο που προσπαθεί να ξεπεράσει κάτι. Μπορεί πάλι να επενδύσεις το χρόνο σου σε έναν κοινωφελή σκοπό, θέλοντας να ξεχάσεις τα δικά σου προβλήματα.

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να έχει και πολλές μετακινήσεις και επαφές με κόσμο, κάτι που δε σε βοηθά να ορίσεις με σαφήνεια τις κινήσεις σου. Ίσως να προκύψουν πολλές υποχρεώσεις, να χρειαστεί να εμπλακείς με πολλά πράγματα και να χαθείς μέσα σε ένα σύνολο από ανόμοιες δράσεις. Θα χρειαστεί να μπορείς να θέσεις προτεραιότητες και να κρίνεις κατά πόσο χρειάζεται να βουτήξεις στα βαθιά των αντικειμένων που ασχολείσαι, γιατί μπορεί να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό ή την αδυναμία να κρίνεις με λογική και σύνεση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων