Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



11
Νοε
Πανσεληνος 12/11/2019
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 12ης Νοεμβρίου στην 20η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή από το Σκορπιό και σε τρίγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου και των αρχών του τρίτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα προσπαθήσει να βρει ισορροπίες πάνω στις έννοιες της υποκειμενικότητας και της αντικειμενικότητας, πάνω στη λογική και την ενστικτώδη αντίληψη. Κάποιες απόψεις μπορεί να αλλάξουν και να δημιουργηθεί ένα νέο πλαίσιο σκέψης και αντίληψης, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται διάλογος που δε βασίζεται σε θέσφατα και απόλυτες απόψεις. Ίσως πάλι να είναι ώρα να γίνουν πράξεις και να αφεθούν τα πολλά λόγια στην άκρη, αφού η συνέχιση μίας συζήτησης που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, μπορεί απλά να προσθέτει νέα δεδομένα σε μία απόφαση που δεν μπορεί τελικά να ληφθεί.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να φέρει αντιμέτωπους ανθρώπους με ισχυρές απόψεις και αντιλήψεις, αλλά την ίδια στιγμή θα καταφέρει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ένα περιβάλλον που παραμένει θολό εδώ και αρκετό καιρό.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να επαναδιαπραγματευτείς κάποια θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, τα οποία σχετίζονται άμεσα και τις χρηματικές σου απολαβές. Αν νιώθεις έτοιμος/η να υποστηρίξεις τις σκέψεις σου, τότε τόλμησε να μιλήσεις για αυτές, ζητώντας να σου δοθεί μεγαλύτερη σημασία σε σχέση με όση λαμβάνεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν πάλι αισθάνεσαι αδικία από τους γύρω σου, τότε κλείσει τις ανοικτές οικονομικές εκκρεμότητες, ζητώντας αυτά που σου οφείλονται, έχοντας όμως κατά νου πως κάποιες σχέσεις θα πάψουν να είναι όπως τις γνώριζες μέχρι σήμερα.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φαίνεται να εκδηλώνει συναισθήματα που κρύβονταν, που καταπιέζονταν, που πάλευαν να παραμείνουν στο σκοτάδι ώστε να μην πυροδοτήσουν ασύμμετρες εξελίξεις. Έχοντας όμως απέναντι σου την ίδια συμπεριφορά από ένα άτομο που δεν καταλαβαίνει πως θέλεις να προχωρήσεις παρακάτω, είναι σαν να συμβιβάζεσαι με μία ζωή που θα ζήσεις εσύ ο/η ίδιος/α αλλά την επιλέγουν άλλοι για εσένα. Μπορεί λοιπόν να ανοίξεις το στόμα σου και να ακουστούν τέρατα, αλλά τουλάχιστον θα δείξεις στους άμεσα ενδιαφερόμενους πως έχεις άποψη, πως δε συμφωνείς με τα πάντα, πως κάτι δεν πάει καλά, πως δεν είσαι πλέον αυτός/η που γνώριζαν.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να πυροδοτεί εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα τις οποίες πιθανότατα να μην μπορείς να ελέγξεις πλήρως. Το παρασκήνιο βράζει και δίνει εξελίξεις που ανατρέπουν τη ροή των πραγμάτων όπως την είχες μέσα στο μυαλό σου. Μπορεί να επανέρχεται στο προσκήνιο ένα σενάριο που είχες βάλει στην άκρη, να προκαλούνται αναταραχές που θα οδηγήσουν κάποια άτομα που συνεργάζεσαι μακριά από εκεί που βρίσκεσαι. Αν πάλι υπάρχουν θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, τότε φρόντισε τον εαυτό σου και μην ξεχνάς πως το σώμα σου είναι το βασικό σου όργανο για να μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις όνειρα.

 

Καρκίνος

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα σου προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία κουβέντα που είναι απαραίτητη να γίνει εδώ και πολύ καιρό, αλλά καθυστερεί αφού δεν έμοιαζες έτοιμος/η για να προχωρήσεις σε πράξεις μετά από αυτή. Αν σε προβληματίζουν θέματα εργασιακού περιεχομένου, τότε είναι καιρός να εκφράσεις τις διαφωνίες και ενστάσεις σου, να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που δεν περνάς καλά μαζί τους ώστε να λυθεί το θέμα. Στον προσωπικό τομέα, φαίνεται να έχει επανέλθει στο προσκήνιο ένα άτομο από το παρελθόν ή ένα θέμα που χρήζει επίλυσης, οπότε μην προσπαθείς να κερδίσεις περισσότερο χρόνο. 

 

Λέων

Η έντονη Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να ταρακουνά ισορροπίες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να σε αναγκάζει να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που εμπλέκονται στις αποφάσεις σου. Έχεις όμως την ευκαιρία να θέσεις τους κανόνες σε μία κατάσταση εργασιακού περιεχομένου, ώστε να γνωρίσεις και εσύ ο/η ίδιος/α τον ακριβή σου ρόλο. Ίσως πάλι να γίνει μία κουβέντα μέσα στην οικογένεια με στόχο να λυθούν θέματα οικονομικού περιεχομένου και να πάψουν να υπάρχουν σκιές και αμφιβολίες. Αν πρέπει να γίνουν κάποιες αγορές, πρόσεξε ώστε να μη βιαστείς να λάβεις κάποιες παράτολμες αποφάσεις. 

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να δημιουργεί σκέψεις που δεν είναι απαραίτητο να έχουν βάσεις και λογική υπόσταση, αφού προέρχονται μέσα από βαθιές και σκοτεινές συναισθηματικές σου αποκρίσεις. Μία κουβέντα αυτή την περίοδο θα περιλαμβάνει μεγάλη δόση από συναισθήματα που κρύβονται, από απωθημένα και ενοχές που κουβαλάς και ίσως να θελήσεις να προσεγγίσεις ένα άτομο του συγγενικού σου πλαισίου για να επιλύσετε κάποια θέματα. Μία μετακίνηση αυτή την περίοδο μπορεί να παρουσιάζει κάποια προβλήματα, γι’ αυτό καλύτερα να αναθεωρήσεις το πλάνο σου ή να την οργανώσεις πολύ καλύτερα.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να φέρει μία αναστάτωση σε θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού φαίνεται να προσπαθείς να πατήσεις στέρεα στα καινούργια δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Ίσως να χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για το σπίτι σου, να συνειδητοποιήσεις πως απαιτείται να υπάρξει μία νέα μορφή ισορροπίας στη σχέση σου ως προς το σκέλος των χρηματικών εξόδων. Ίσως πάλι να χρειαστεί να γίνει μία σοβαρή κουβέντα μέσα στην οικογένεια, ώστε να λυθούν θέματα προτεραιοτήτων και να καταφέρεις να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τα ζητήματα που βλέπεις μέσα από διαφορετική οπτική σε σχέση με αυτή των κοντινών σου προσώπων. 

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος απέναντι σου μοιάζει να φέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα που επηρεάζει τη σχέση σου και είναι καιρός να λυθεί. Καλείσαι να πάψεις να κρύβεσαι και να εκφράσεις αυτά ακριβώς που έχεις στο μυαλό σου, ακόμα και αν είναι σε θέση να ταρακουνήσουν τις ισορροπίες. Ίσως πάλι να προκύψει μία αναστάτωση στον εργασιακό χώρο, να υπάρχουν προστριβές που δείχνουν πως δεν είναι απόλυτα ξεκάθαροι οι ρόλοι, με αποτέλεσμα να απειλούνται κεκτημένα και δεδομένα. Φρόντισε να κάνεις και τη δική σου αυτοκριτική, αφού μπορεί να περιμένεις πολλά από ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να τα προσφέρουν. 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να ταρακουνά ισορροπίες της καθημερινότητας σου, μέσα από αποφάσεις τρίτων που σε επηρεάζουν έμμεσα. Ίσως να αλλάζει κάτι στον εργασιακό σου χώρο, αφού λαμβάνονται αποφάσεις που τροποποιούν το ωράριο σου, που θέτουν νέα δεδομένα στην ιεραρχία στο χώρο της δουλειάς σου, που ανατρέπουν οικονομικά δεδομένα. Ίσως πάλι να προκύπτουν θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου και που επηρεάζουν τις κινήσεις σου από εδώ και μπρος. Ίσως απλά να χρειαστεί να προσέξεις κάπως περισσότερο τα λόγια σου, γιατί κάποιοι θα ενοχληθούν και θα προκληθούν αναταραχές χωρίς ουσιαστικό λόγο. 

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να προχωρήσεις σε μία κουβέντα με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου με στόχο να επιλύσεις θέματα που απαγορεύουν τις μεταξύ σας σχέσεις. Ίσως να είναι καιρός να χτυπήσεις μία πόρτα που αρνείσαι να προσεγγίσεις, ακόμα και αν κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα ρίξεις τον εγωισμό σου. Στον ερωτικό τομέα, μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου, αν αποδεχτείς το γεγονός πως έχεις απέναντι σου ένα άτομο που έχει μεταμορφωθεί οπότε και η σχέση σας δεν μπορεί να είναι αυτή που συνήθισες να έχεις. 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να φέρνει αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο χώρο της εργασίας ή του σπιτιού. Θα κληθείς να πάρεις θέση σε ένα ζήτημα που μπορεί να μη σε αφορά άμεσα, αλλά χρειάζεται να ακουστεί η γνώμη σου. Μπορεί να πεις πράγματα που δεν είναι αρεστά σε όλους, αλλά χρειάζεται να επιδείξεις προσωπική άποψη, ακόμα και αν αλλάζεις κάποια από τα παλιότερα λεγόμενα σου. Καθώς όμως μία κατάσταση μοιάζει να μπαίνει σε νέα πορεία, δεν μπορείς να παραμένεις δέσμιος/α αποφάσεων που είχες λάβει κάτω από διαφορετικές περιστάσεις. Αν βρίσκεσαι σε διαδικασία ανακαίνισης του χώρου σου, τότε μη βιαστείς να λάβεις αποφάσεις αυτή την περίοδο. 

 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να προχωρήσεις σε μία κουβέντα με συγγενικά σου πρόσωπα με στόχο να επιλύσετε διαφωνίες και παρεξηγήσεις που παραμένουν στον αέρα. Μπορεί να έχεις πλέον μία διαφορετική άποψη σε σχέση με αυτά που σκεφτόσουν πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να εξηγήσεις τις σκέψεις σου στα άτομα που εμπλέκονται, αφού δεν μπορούν να μαντεύουν. Ίσως πάλι να προκύψουν αλλαγές στην καθημερινότητα σου, κάτι που σε μπερδεύει, αλλά ταυτόχρονα θα αποτελέσει μία καλή αφορμή ώστε να πετάξεις από τη ζωή σου δραστηριότητες που δεν έχεις ανάγκη.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων