Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ14
Οκτ
Λιγο πριν την εκρηξη
Από signingstar

Μία ημέρα μετά την έντονη Πανσέληνο, η παρουσία της Σελήνης στον Κριό τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου προσπαθεί να βρει εκ νέου πατήματα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η χθεσινή αναμέτρηση έχει αναδείξει νικητές και ηττημένους, έχει δημιουργήσει θύματα και έχει προσφέρει τρόπαια, έχει ανακατατάξεις που θα ορίσουν τα επόμενα πλέον βήματα. Είναι η ώρα που θα χρειαστεί να αναλάβεις τις ευθύνες στους ώμους σου, που καλείσαι να αποδείξεις πως μπορείς να οδηγήσεις το όχημα προς την πορεία που έχει πλέον προδιαγράψει. Ίσως να είναι απαραίτητο να πιέσεις τους γύρω σου ώστε να αποδείξεις πως έχεις τον έλεγχο των κινήσεων στα χέρια σου, ακόμα και αν μία τέτοια κίνηση μπορεί να μοιάζει με πιεστική κατάσταση.

Η σημερινή ημέρα όμως θα μπορούσε να αποτελέσει και μία σημαντική στιγμή στη στρατηγική σου εφόσον έχεις αποφασίσει να ξαφνιάσεις ή να τρομοκρατήσεις την άλλη πλευρά. Καλείσαι να διαμορφώσεις με προσοχή το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λάβει χώρα η συγκεκριμένη κίνηση, γι’ αυτό θα ήταν χρήσιμο να κινηθείς με μυστικότητα ή με κάλυψη. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου, να σχεδιάσεις με προσοχή τα βήματα πάνω στα οποία θα πατήσεις και να περιμένεις την επόμενη ημέρα ώστε να προχωρήσεις στις ενέργειες που έχεις κατά νου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων