Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ16
Οκτ
Λογια με αγκαθια
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ερμή από το Σκορπιό την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου φαίνεται να δημιουργεί λεκτικές τριβές στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να εμπλακείς σε συζητήσεις που είναι εύκολο να οδηγηθούν σε συνθήκες πόλωσης, που θα καταφέρουν να δημιουργήσουν σπίθες και εντάσεις λόγω αδυναμίας εύρεσης συνδετικών γεφυρών. Η υποκειμενική ματιά απέναντι στα πράγματα θα δημιουργήσει σκιές και αμφιβολίες που είναι ικανές ώστε να μετατρέψουν μία φιλική κουβέντα σε σύγκρουση μέσα στα αυστηρά πλαίσια ενός ρινγκ. Η επιμονή στην άποψη σου μοιάζει να είναι η δική σου άμυνα απέναντι στις επιθέσεις τρίτων, αλλά την ίδια στιγμή δημιουργεί μία εικόνα άκαμπτης φιγούρας που δε δέχεται καμία αντίθετη άποψη.

Η σημερινή όμως ημέρα θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει και ένα θέμα οικονομικού περιεχομένου, που σε προβληματίζει και καταφέρνει να σπέρνει διχόνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα ζητήσεις την αμοιβή που σου οφείλεται, θα θελήσεις να πάψεις να θεωρείς τον εαυτό σου κατώτερο των περιστάσεων και θα γίνεις περισσότερο επιθετικός/η από όσο περιμένουν οι γύρω σου. Μπορεί βέβαια να φτάσεις σε σημεία υπερβολής, να εκφράσεις απόψεις που θα ενοχλήσουν κάποιους, αλλά κρατάς μέσα σου αρκετά απωθημένα τα οποία μπορεί να εκφραστούν με άκομψο τρόπο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων