Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ17
Οκτ
Σαν ανεμος
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και το ευνοϊκό τετράγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό φαίνεται να ενεργοποιεί εξελίξεις στη ζωή των εκπροσώπων του Αέρινου στοιχείου (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες ιδέες που σε βοηθούν να ξεπεράσεις αγκυλώσεις που σε προβληματίζουν όλες τις προηγούμενες ημέρες, εφόσον βέβαια καταφέρεις να αλλάξεις τους ανθρώπους που αποτελούν το ακροατήριο σου. Μπορείς να σκεφτείς με τρόπο που μοιάζει διαφορετικός από αυτόν που έχεις συνηθίσει, να χρησιμοποιήσεις διαφορετική γλώσσα, να εκφραστείς με τρόπο που είναι σε θέση να σε βοηθήσει να αποδράσεις από φαινομενικά αδιέξοδα.

Η σημερινή όμως ημέρα σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ταιριάζουν με τον ψυχισμό σου, με άτομα που ταιριάζει η φιλοσοφία σας. Θα βρεις συμπαραστάτες στα λεγόμενα σου, θα ανακαλύψεις συνδέσεις που δεν είχες κατά νου, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς πάνω σε ζητήματα που απαιτούν ανοικτούς πνευματικούς ορίζοντες. Μία μετακίνηση θα μπορούσε να σου προσφέρει την ανανέωση που αναζητάς και θα σε βοηθήσει να δεις ένα πρόβλημα μέσα από μία καινούργια οπτική. Μία γνωριμία πάλι θα μπορούσε να αποτελέσει την απαρχή μίας γόνιμης φιλίας ή ακόμα και μίας σχέσης με ερωτική χροιά η οποία θα εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου σε κάτι αρκετά δυνατό.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων