Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ18
Οκτ
Αποφευγοντας την παγιδα του πλουραλισμου
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με το Δία από τον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου φαίνεται να προσθέτουν ταχύτητα και κίνηση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η ανταλλαγή πληροφοριών είναι το βασικό θέμα της ημέρας, αφού θα βρεθείς σε αρκετές συζητήσεις και θα πρέπει να συγκρατήσεις σκέψεις και απόψεις που δεν είναι πολύ εύκολο να ξεχωρίσεις αν απηχούν την πραγματικότητα ή αποτελούν μέρος της φαντασίας κάποιων. Σαφώς και θα χρειαστείς κριτική ικανότητα ώστε να κατανοήσεις κατά πόσο έχεις απέναντι σου πρόσωπα που εννοούν αυτά που λένε και άτομα που απλώς εκφράζουν τη σκέψη τους χωρίς αυτή να πατά σε γερά θεμέλια. Ασφαλώς και μπορεί να ενθουσιαστείς με αυτά που μαθαίνεις ή να κάνεις τρίτους να σε θαυμάσουν με όσα εκφράζεις, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως όλα αυτά μπορεί να είναι στο πλαίσιο μίας θεατρικής παράστασης που δεν έχει σχέση με την αλήθεια.

Η σημερινή όμως ημέρα έχει απαιτήσεις και ως προς τις μετακινήσεις που καλείσαι να πραγματοποιήσεις, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η ως προς τη διαχείριση του χρόνου σου. Οι πολλές μετακινήσεις δε θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις αυτά που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας, οπότε φρόντισε να είσαι περιεκτικός/η στις κουβέντες σου ώστε να μη χάσεις πολύτιμο χρόνο. Να θυμάσαι πως κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σου μπορεί να σε οδηγήσουν στο να χάσεις κάποιες προθεσμίες, γι’ αυτό προσπάθησε να λειτουργείς με γνώμονα το σεβασμό απέναντι στην έννοια του χρόνου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων