Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ19
Οκτ
Αναμετρησεις
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο το Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα ενεργοποιήσει τα τετράγωνα με τον Χείρωνα από τον Κριό και τον Άρη από το Ζυγό, δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Είναι πιθανό να έρθει στην επιφάνεια μία έντονη διάθεση εσωστρέφειας και να θελήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου, απομακρυνόμενος/η από άτομα που είναι συνήθως κοντά σου. Ίσως να σε προβληματίζει κάτι που δεν είσαι έτοιμος/η ή προετοιμασμένος/η να μοιραστείς, κάτι που λειτουργεί σαν το αγκάθι μέσα σου και μεγαλώνει το αίσθημα αδικίας ή δυσαρμονίας στη ζωή σου. Ίσως να αισθάνεσαι έντονη μοναξιά, ακόμα και αν βρίσκεσαι μέσα σε μία σχέση, αφού συγκρίνεις το σήμερα με ένα παρελθόν που έχει αφήσει ένα έντονο σημάδι στη ζωή σου.

Ίσως πάλι να χρειαστεί να εργαστείς αρκετές ώρες ώστε να φέρεις εις πέρας μία υποχρέωση την οποία δεν μπορείς να αγνοείς. Μπορεί να κουραστείς σωματικά ή ψυχικά, να αισθανθείς πως δε λαμβάνεις τη βοήθεια και τη στήριξη που πίστευες πως θα βρεις, πως οι συγκρίσεις με άλλα άτομα γύρω σου σε κάνουν να αισθάνεσαι αρκετά κατώτερος/η. Αυτή η τελευταία παράμετρος όμως θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίζεις να πιεστείς ακόμα περισσότερο, να επενδύσεις περισσότερο χρόνο και κόπο ώστε να καταφέρεις να ξεπεράσεις την αποτελεσματικότητα τρίτων. Η συγκεκριμένη όμως αναμέτρηση δεν είναι απαραίτητο να έχει τεθεί από τους άλλους, αλλά να αποτελεί ένα δικό σου προσωπικό στοίχημα, γι’ αυτό μην περιμένεις να σου αναγνωριστεί η νίκη μέσα από ένα έπαθλο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων