Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ21
Οκτ
Βουτια στην απαισιοδοξια
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) ειδικά στο ξεκίνημα της ημέρας, μέσα από απότομες εναλλαγές της διάθεσης και της ψυχολογίας τους.

Η ανάγκη να κρυφτείς από ανθρώπους και περιβάλλοντα που αποτελούν απειλή για εσένα είναι παρούσα και σε αναγκάζει να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω ώστε να αποφύγεις τις κατά μέτωπο συγκρούσεις. Μπορεί να λάβεις αρνητική ενέργεια από πρόσωπα που έχεις απέναντι σου, να νιώσεις πως υπάρχουν παγίδες αν εμπλακείς σε συζητήσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σου, με αποτέλεσμα να επιλέγεις να περάσεις απαρατήρητος/η, αντί να τονίσεις την παρουσία σου. Ίσως πάλι να αισθάνεσαι μία γενικότερη απαισιοδοξία για κάποια θέματα, με αποτέλεσμα να αρνείσαι να κινητοποιηθείς και να επιλέγεις να περιμένεις ώστε να περάσει η σημερινή ημέρα.

Από την άλλη πλευρά, αν επιλέξεις να δραστηριοποιηθείς, τότε να έχεις στο μυαλό σου πως θα χρειαστεί να ξεπεράσεις σκοπέλους που έχουν να κάνουν με δικές σου προσωπικές εσωτερικές αγκυλώσεις που κουβαλάς. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με απωθημένα και εμμονικά σου σύνδρομα και μπορεί να ενεργοποιήσεις προβλήματα σε σχέσεις με άτομα που δεν έχουν άμεση ανάμιξη με το θέμα που προκύπτει στην καθημερινότητα σου. Είναι όμως καιρός να έρθεις σε επαφή με τη μορφή του τέρατος μέσα σου και να διώξεις σκιές που καταφέρνουν να μετατρέψουν τα θέματα που αντιμετωπίζεις σε προβλήματα ολκής.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων