Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2020

Το αφιέρωμα για τις ετήσιες προβλέψεις του 2020 είναι εδώ28
Οκτ
Με εκρηκτικες διαθεσεις
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου μοιάζει να προκαλεί μία στιγμιαία αναταραχή στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, ειδικά στους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου.

Μπορεί να τρομάξεις από το γεγονός πως κάποιοι έχουν τον έλεγχο καταστάσεων στα χέρια τους και εσύ μοιάζεις αδύναμος/η ώστε να αντιδράσεις. Μπορεί να χρειαστεί να αναμετρηθείς με χρηματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και είναι αρκετά πιθανό να σε πιέζουν, να σε αναγκάζεσαι να παραδεχτείς πως έχεις προχωρήσει σε ανοίγματα που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως μπορείς να κλείσεις. Ίσως να έχεις αναλάβει υποχρεώσεις για τις οποίες συνειδητοποιείς πως δεν ήσουν έτοιμος/η να τις αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο, οπότε ζορίζεσαι να χωρέσεις μέσα στα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Η σημερινή όμως ημέρα θα τεστάρει και τις συναισθηματικές σου αντοχές απέναντι σε ανθρώπους που είναι σε θέση να παίζουν με τα αισθήματα σου. Μία έντονη ερωτική σχέση θα βρει την ευκαιρία να εκφραστεί και να εξωτερικεύσει το πάθος της, με τρόπο που ποικίλλει ανάλογα με τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος. Μία λεκτική σύγκρουση θα μπορούσε να ξεκινά και να αυξάνει με την πάροδο της ώρας, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν πυροσβεστικές λύσεις οι οποίες στηρίζονται στη σεξουαλική χημεία σου με την άλλη πλευρά.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων